Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Kerio help

Standardní Kerio help

Mam problem s Kerio Personal Firewall. Ked zapnem CS a dam connect na server tak akonahle stlacim tlacitko connect tak sa mi obcas stane ze sa mi CS minimalizuje ale ziadne okno nevyskakuje. Skusil som hned pritom stlacit alt+tab a vsimol som si ze tam je na par sekund okno s nazvom kpf4mainwindow. neviete ako by som sa toho mohol zbavit?? dost ma stve ako sa mi cs stale minimalizuje.dik.
    Drupal freelancer

Standardní

Asi nemas vytvorene pravidlo paketoveho filtru. Tak si ho vytvor a hotovo. Porty tam nepis.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

nemáš třeba v keriu zapnutý HIPS (Host Intrusion Prevention System)? tahleta ochrana může s aplikacema dost zamávat...
    zde býval podpis...

Standardní

Dotaz - ty sis aktualizoval na Kerio 4.2.0 beta 2?

Ja totiz taky a pravidelne mi pada Gothic 2 - problem je v tom, ze se do nej uz nevratim, nebot hodi access violation, hrozne me to stve. Ale nejsem si 100% jisty, ze to dela Kerio.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Geeker: no dal som ten paketovy filter a naco to vlasnte je? esto som to nikdy nezapinal co mam kerio(cca rok).

Howard: Ano aktualizoval som a 4.2.0 ale problem snou nemam.
    Drupal freelancer

Standardní

Geeker: ani ten paetovy filter nepomoho. Stale mi obcas vyskoci to KPF4MainWindw asi na sekundu a fakt uz neviem co stim. Ale le pri CSsku. Pri nicom inom mi to nerobi(resp. to mozno ani nestiham zaregistrovat).Heeeeelp.
    Drupal freelancer

Standardní

No tak som nato konecne prisiel. Bolo to koli Cacheman-ovi. Teraz ho uz pred hranim vypinam parchanta.
    Drupal freelancer

Standardní

Jeee, je, vis, ze muzes svuj prispevek editovat a dopisovat?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

jeej ano viam a co?
    Drupal freelancer

Standardní

no okno stale vyskakuje takze bud to nebol cacheman alebo orem neho este nieco.uz mi to fakt lezie na nervy.help pls.
    Drupal freelancer

Standardní

Citace Původně odeslal SonnY
    jeej ano viam a co?
    no potom by se nestalo,že 6 z 10 postů sou tví

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání