Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Speedfan ver 4.20

Standardní Speedfan ver 4.20

Nova verze tohoto programu.

http://www.almico.com/speedfan.php

Zacalo mi to zoobrazovat dalsi teplotu a je to popsane takto : Found ACPI temperature (52,5C).

Porad ji mam na 53 stupnich, co to je?
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Standardní

Me to take pribylo, mam tam 47C a jinak je to i v changelogu

Citace Původně odeslal changelog
    4.20 - added support for a new revision of Analog Devices ADT7463
    - added full support for the SMBus in NForce4 chipset
    - properly identified a new version of Winbond W83627HF
    - added french (Skunnyk and Nicholas Aymeric), brazilian (Igor Andre) and slovak (Matus Lenhart) translations
    - added ACPI temperature sensor
    - added /NOACPISCAN command line switch
    - added PWM configuration options for Winbond W83697HF
    - added some code to avoid false LM80 detections
    - SmartGuardian setting is now left unchanged on ITE IT8712F
    - added PWMOUT CLOCK setting in CONFIG / ADVANCED for Analog Devices ADM1027 and ADT7463, SMSC EMC6D103 and National Semiconductor LM85B and LM85C
    - added support for SMSC LPC47B397 temperatures and fan speeds
    - CLOCK settings are no longer lost
    Ale jinak nemam paru, co to je

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

tak tahle verze mi konečně našla SATA disk

Standardní

...po zaregistrovani na almicu je moznost stahovat nove bateaverzie SpeedFanu (aktualne 4.21 beta19)
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...po zaregistrovani na almicu je moznost stahovat nove bateaverzie SpeedFanu (aktualne 4.21 beta19)
    ani ta betavezrze mi nedokáže správně zobrazovat teplotu CPU na notebooku... Už sice najde čidlo ale ukazuje teplotu vždy stejnou - neměnnou což je hovadina.......

Standardní

Co mate z toho, me Speedfan na stare desce (ASUS A7V8X-X) vypinal vetrak na procaku . JA si toho nejprve nevsiml, ale pak se mi vypnul komp a svitila dioda power a pritom byl komp vyplej. Kdyz jsem se ho pokusil zapnout, tak nic nedelal a jen nejak divne hucel. Tak jsem jej vypojil ze zasuvky a zapnul druhy den a rozjel se. Pak po startu Win jsem spustil SpeedFan a tam me ukazoval CPU Fan 0RPM! Kouknu se do kompu a vetrak stoji!. Zavrel jsem SpeedFan a vetrak se roztocil... Jeste ze deska ma ochranu proti prehrati procesoru...
    1.PC:Athlon XP 2200+ Thorton, Gigabyte GA-7VT880-L, 512MB RAM DDR 400 Canyon, Gigabyte R9550 128MB, Seagate ST340014A 40GB, LiteOn CD-RW 52x-32x-52x, LG DVD-ROM 16x, Sound Blaster Live! 5.1 Value, 2x LAN Realtek 10/100Mb, PCI IEEE1394 Via, 400W Redstar zdroj, 17\" ADi MicroScan

Standardní

Citace Původně odeslal Sam9999
    Co mate z toho, me Speedfan na stare desce (ASUS A7V8X-X) vypinal vetrak na procaku . JA si toho nejprve nevsiml, ale pak se mi vypnul komp a svitila dioda power a pritom byl komp vyplej. Kdyz jsem se ho pokusil zapnout, tak nic nedelal a jen nejak divne hucel. Tak jsem jej vypojil ze zasuvky a zapnul druhy den a rozjel se. Pak po startu Win jsem spustil SpeedFan a tam me ukazoval CPU Fan 0RPM! Kouknu se do kompu a vetrak stoji!. Zavrel jsem SpeedFan a vetrak se roztocil... Jeste ze deska ma ochranu proti prehrati procesoru...
    existuje tam záložka: Automatic fan speed
    já jsem ho hlavně používal za zobrazování teploty na liště
    (to mi ale na notebooku nefacha )

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    Citace Původně odeslal Sam9999
    Co mate z toho, me Speedfan na stare desce (ASUS A7V8X-X) vypinal vetrak na procaku :evil: . JA si toho nejprve nevsiml, ale pak se mi vypnul komp a svitila dioda power a pritom byl komp vyplej. Kdyz jsem se ho pokusil zapnout, tak nic nedelal a jen nejak divne hucel. Tak jsem jej vypojil ze zasuvky a zapnul druhy den a rozjel se. Pak po startu Win jsem spustil SpeedFan a tam me ukazoval CPU Fan 0RPM! Kouknu se do kompu a vetrak stoji!. Zavrel jsem SpeedFan a vetrak se roztocil... Jeste ze deska ma ochranu proti prehrati procesoru... ;D ;D ;D
    existuje tam záložka: Automatic fan speed :wink:
    já jsem ho hlavně používal za zobrazování teploty na liště
    (to mi ale na notebooku nefacha :-( )
    to zobrazovani na liste umi i motherboard monitor - mbm, posledni verze.
    ovsem jak je dobry a spolehlivy v ostatnich vecech nevim. me funguje perfektne kdyz potrebuju zjistit teploty a napeti, ale pravidelne ho nepouzivam a nainstalovany ho porad nemam.

Standardní

Citace Původně odeslal Jey

ovsem jak je dobry a spolehlivy v ostatnich vecech nevim. me funguje perfektne kdyz potrebuju zjistit teploty a napeti, ale pravidelne ho nepouzivam a nainstalovany ho porad nemam.
    jj o něm vim, jenže už skončila podpora, ne?
    a navíc ani ta poslední verze mi na K8T800 (VT8383) - je to notebook teplotu prostě neukáže - nenajde čidlo...... divný čidlo by tam být mělo

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    Citace Původně odeslal Jey

jj o něm vim, jenže už skončila podpora, ne?
    a navíc ani ta poslední verze mi na K8T800 (VT8383) - je to notebook teplotu prostě neukáže - nenajde čidlo...... divný čidlo by tam být mělo :?
    aha. tak to sorry, tak hluboce v nem zas zainteresovan nejsem. nevim. stahl jsem posledni verzi a tu testil, o tom ze skoncila jeho podpora(=vyvoj ???) jsem nevedel.

Standardní

no někde jsem to čet a navíc novější verzi než tu co mam jsem nikde už nenašel škoda

Standardní

Mě se ve SpeedFanu verzi 4.21 začala objevovat dvakrát teplota Temp 1 a to každá jiná. Nevíte co to může znamenat ? Sterší verze mi ukazují už jen jednu hodnotu Temp1 ,Temp2, HD0.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání