Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 63

Téma: Charlie's homemade case in progress...(prefinal)

Standardní Charlie's homemade case in progress...(prefinal)

Tak jsem se konecne po dlouhe dobe dostal k jiz celkem dlouho planovane vyrobe casu. Uz sem to mel naplanovane 100x, ale pokazde mi to nekdo vymluvil
    Uz asi rok mam vodnika a od te doby mi prestal muj maly AXT case dostacovat, tak jsem se rozhod vyrobit si case cely sam, tak jak mi bude vyhovovat.
    Kakladni rozmery jsem si urcil 600*480*220 mm.
    Kostra je vyrobena z hlinikoveho profilu L rozmeru 20*20*3 mm a spojena rohovniky.
    Vyplne mam ruznorode - plech, plexi, drevotriska, co dum dal - vsechny tyto vyplne prijdou nasrtikat na cerno.
    Uchyceni zakladni desky a 5,12 pozice pouziju ze stareho casu.
    Zde je par fotecek jak jsem daleko:http://www.charlie-silent.wz.cz/casemod.htm

Dekuji za vase nazory
    IMHO Trance will never die...

Standardní

very impressive
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

nojo Kaja kdyz se snazi
    vypada to slibne drzim palce
    .

Standardní

už se těším na další pakračování Určitě to bude vypadat dobře
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

neco podobneho uz sem videl, myslim to drevene celo, zatim to vypada vice nez slibne, uz se nemuzu dockat dalsiho postupu super start
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

Tie rucky su Super ale namiesto toho dreveneho predku by som dal nejake tmave PLEXY(modre alebo cierne ), bola by to skoda striekat nechal by som to pekne hlinikove s kombinaciou PLEXY ..
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Standardní ...

wow... nice work... jen tak dal...

Standardní

Zajímavý nápad, opravdu.
    Jen mi trošku nesedí kombinace hliníku a těch pozinkovaných rohovníků.
    Mohlo by to být zajímavé a celkem bytelné i kdyby bylo jako výplň použité plexi..
    Jen tak dále ..

Standardní

Citace Původně odeslal Champion
    Tie rucky su Super ale namiesto toho dreveneho predku by som dal nejake tmave PLEXY(modre alebo cierne ), bola by to skoda striekat nechal by som to pekne hlinikove s kombinaciou PLEXY ..
    Predek pro mechaniky potrebuju pevny => 4 mm plexi by to moc neudrzelo.
    O strekani toho hliniku sem nic nepsal, budu strikat jen ty vyplne.

Standardní

Citace Původně odeslal Dudu
    Zajímavý nápad, opravdu.
    Jen mi trošku nesedí kombinace hliníku a těch pozinkovaných rohovníků.
    Mohlo by to být zajímavé a celkem bytelné i kdyby bylo jako výplň použité plexi..
    Jen tak dále ..
    Ja vim mne se to taky nezdalo, ale hlinikovy rohovniky nesezenes a kdyby nahodou, tak by to bylo dost mastny
    Premyslel sem, ze je necim striknu, ale to bych si musel nechat nastrikat profi autolakem, abych to nesedrel tema sroubkama.

Standardní

zatim to vypada hooodne zajimave, sem zvedav na pokracovani...
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní

Moc pěkný. Vypadá to, že to ve finále bude hustotka
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní

to drevo tam podle mne taky nesedi, krom toho by ses divil, kolik toho hrubsi plexi udrzi. neni zadny problem sehnat treba centimetr tluste...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Standardní

Citace Původně odeslal gregorius
    to drevo tam podle mne taky nesedi, krom toho by ses divil, kolik toho hrubsi plexi udrzi. neni zadny problem sehnat treba centimetr tluste...
    To je sice vsechno mozne, ale jak rikam, vsechno to bude nastrikane, protoze stavajici plexi je poskrabane, navic se musim drzet urcite cenove hranice, protoze to uz bych si mohl rovnou koupit naky Chieftec
    To, ze tlustejsi plexi udrzi vic, to samozrejme vim ,vychazel jsem z toho ze mam k dispozici 4mm a to mi nesedi ze dvou duvodu:
    1. Je tenke -> takze to nedrzi.
    2. Potrebuju tam vetsi tloustku, aby mi nevylezaly mechaniky, aj tak budou mozna vylezat a budu to muset podllozit.

PS: Dalsi prace se budou konat o vikendu, takze v nedelu(snad) budou dalsi fotecky.

Standardní

me ty ne-hlinikovy rohovky na tom nevadej... dojem je stejnej ve finale to stejne bude tezkyyyy jako prasatkooo

Standardní

Citace Původně odeslal master88
    me ty ne-hlinikovy rohovky na tom nevadej... dojem je stejnej ve finale to stejne bude tezkyyyy jako prasatkooo

Hoden tezky prasatko ale vyzerato cool chcelo by to dalsie foto
    [size=9]Hitachi`s PC:P4 3.0E @ 3.2GHz Prescott LGA 775 (1.36V)» Primecooler PC-HC 4+ » MSI 915P Combo » 2*256 MB DDR Apacer 400 Dualchannel » MSI Radeon X600XT (500/365) 128 MB» Maxtor 120GB 8MB SATA » MSI Tv@nywhere » MSI DR-A8 DVD±RW » 2x Speeze » Benq 931 (1280*1024@75Hz)» internet chello easy

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

mno, mozna sem slepy, ale jsou vsechny sroubky stejne ja bych rekl ze ee kdyz uz si s tim das tolik prace, tak te par korun za sroubky nezabije,ne?

jestli jsou stejny, tak sorry, ja fakt nosim silny bryle
    Co nejde silou,jde ještě větší silou!
    AMD AthlonXP 1800+ DLT3C noO/C|Thermaltake Volcano 7+|GIGABYTE GA-7VT600|256MB 400MHz DDR SDRAM by Elixir - Monima R.I.P|Radeon 9000 nonpro noO/C built by ATi|WD800JB|Panasonic P70 17\"monas|opryskana a okopana case s 400W nonamovym zdrojem vevnitr

Standardní

Citace Původně odeslal buchtic
    mno, mozna sem slepy, ale jsou vsechny sroubky stejne ja bych rekl ze ee kdyz uz si s tim das tolik prace, tak te par korun za sroubky nezabije,ne?

jestli jsou stejny, tak sorry, ja fakt nosim silny bryle
    Nejsi slepy sroubeni tech rohovniku je udelane tak, ze stejny srouby jsou po bokach, dale je stejny predek a vrch, a dal zadek a spodek, takze tri druhy sroubku
    Me to ani neva, ze sou kazdy jiny,kdyz to neni uplny gulas, tak je to dobre.
    Jinak sroubky, ktere jsou jinde nez na rohovnicich, tak ty jeste nejsou final verze

Standardní

Tak jsem po vikende zas o krucek dal.
    Prace mi sly pomalu, takze sem toho moc neudelal, navic sem si dulezite veci zapomnel doma
    Ale neco jsem prece jen udelal:
    http://www.charlie-silent.wz.cz/dalsi.htm
    Ty sileny dreva, co tam vidite, tak ty budou natrene a nepujdou moc videt.
    Jinak jsem stihl udelat jeste drzeni na zdroj.

Standardní

Dufam ze do plechu co je pod zrojom este das velky fan ... a sroby vymenis na krizovy srobovak
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Standardní

Citace Původně odeslal Champion
    Dufam ze do plechu co je pod zrojom este das velky fan ... a sroby vymenis na krizovy srobovak
    Srouby menit asi nebudu
    A k tomu fanu, bude tam vodnicek ,komp je pomaly, takze ho uchladi 1*120mm fan, vodnika mam jen kvuli tomu tichu

Standardní

Takze jsem tento vikend zas o neco pokrocil.
    Udelal jsem drzeni mechanik, listy pro pridelani bocnice a dvirka od pristupu do leve strany. Dale pak jeste v predu ramecek na prachovy filtr.
    Obrazky zde:
    http://www.charlie-silent.wz.cz/dalsi2.htm

Mam jednu blbou otazku: Ma plexisklo pro strikani barvou stejne vlastnosti jako plast

Presem dik za odpovedi

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Pekne Kajo, safra musim to uz videt real!
    cece ale myslim si sfetovanej jeste tedka kdyz jsi ty fotky ani neresiznul
    .

Standardní

jo vypadá to všechno pěkně ale ty WB na zeleno to se mi teda docela hnusí....
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání