Citace Původně odeslal HeadHunter
Tak teda nevím, chci nějaký nForce 4 k Winchesteru 3200+ a TCCDčkám a rozhoduju se mezi Asusem a nějakou DFI...
S Asusy mam zatím jen ty nejlepší zkušenosti, zatimco s DFI vůbec žádné, ale jestli mi jednoznačně potvrdíte že je DFI lepší...

SLI nevyužiju protože sem rozhodnutej pro Radeona X800XL (btw: možna trochu blbost, ale nemůže se nVidia chipset bít s ATi kartou? U Asusu sem něco takoveho četl kvůli tomu jejich tweaku s frekvencí pcie nebo jak to je...).

Co byste brali vy?

BTW: jsou vůbec nějaké vyloženě špatné zkušenosti s DFI? (kromě layoutu)
No tak tenhle ASUS (Asus A8N-SLI Deluxe - nForce4 SLI) se asi moc ( dle ohlasů na CC) nepovedl. Já mám deset dní DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D k naprosté spokojenosti, deska jde až na 300MHz (víc jsem nezkoušel), Winchester 3200@2600MHz vše stabilní, na 2700MHz už se nespustí 3DMarky, ale PCMark04 ano (5146 bodů), mám k tomu Leadtek 6600GT TDH extreme version, kterou jsem hned klok na 600/1250MHz, paměti jsou nejslabším článkem (Geil Ultra 3200 Dual Channel). Na desku jsem čekal od objednání po dodání 3 dny, cena i s poštovným 4620. Go to www1108.digisoft.cz (desky jsou skladem)