Citace Původně odeslal Vykuk
2Eagle:
To je podle mne ptákovina, žádat prachy může zákazník do 6ti měsíců od zakoupení výrobku (při výskytu vady), po této lhůtě je volba na prodejci, jak reklamaci vyřeší a samozřejmě prodejce volí opravu nebo výměnu za stejný nebo lepší kousek HW (přičemž důležité je to "stejný nebo lepší"... nikdo nemůže prodejci zakázat, aby poskytl v rámci vyřešení reklamačního řízení lepší výrobek, pokud se původní model třeba nevyrábí)...
eagle ma tady pravdu, co se tyce zarucni doby od 7 do 24 mesice zaruky, pred tim se reklamace posuzuje jako rozpor s kupni smlouvou.
prodavajici nema na vyber, zda poskytne ten samy typ a samou znacku. je predevsim vazan obsahem kupni smlouvy. kupni smlouva napr. rika, ze mi prodavajici proda epox 8k3a. v naslednem reklamacnim rizeni mi nabidnou 8k3a+. neexistuje zadna pravni norma, ktera by te mohla nutit, abys vlastnil neco, co nechces, coz vyplyva z obecne konstrukce kontraktacni volnosti. takze prodavajici neni opravnen te nutit akceptovat lepsi typ a ty nejsi povinen to prijmout. takove neprijeti nelze v zadnem pripade povazovat za poruseni prava. takze, kdyz se puvodni model jiz nevyrabi, tak ma prodavajici smluvu a nebude-li schopen zajistit reklamaci vymenou, je kupujici opravnen od smlouvy odstoupit