Su to asi dva-tri dni, pocitac mi zacal vypinat obrazovku na monitore a resetoval grafiku, o to vsetko sa staral VPU recover, a niekedy sa stavalo ze mi cely pocitac bud zamrzol,alebo uplne vypol monitor.Myslel som si ze je to v monitore, tak som skusil grafiku spustit na televizore, no aj tam mi to robilo. Tak som skusil dat Nvidiu 5xxx uz neviem aka to bola s ovladacmi 66.93.Tam to robilo tiez.No prekontroval som cely system Nodom,Ad-awarom,Spybotom a nic sa nenaslo.Stiahol som si Catalysty 5.1 no vysledok taky isty, no tak som z nadeje stahoval 5,2 no stale to iste. Tak som stiahol Omegy 2650a, ale stale to iste. Skusal som este 4,12 . 4,11 a stale nic. Vytiahol som ovladace co boli ku grafike, boli to Catalysty 4,3, no a tam to nerobi..Doteraz neboli problemy s 4,11 a 4,12 dlhe casy som na nich fungoval, a zrazu nejdu..Pretaktovanie teraz nemam ziadne, bios je na standartnych hodnotach, a vsetko skusam na cistom Windowse.
Zostava : Celeron 1,7Ghz (Wiliamate),256 MB 266 Mhz Ram PQI, Sapphire Radeon 9550 128 MB 5ns samsungy,MSI 645 Ultra (SIS 645),WD 80 GB 7200 ot/m 8 mb cache,Win XP bez SP
PS: Sorry ak je to v zlej sekcii