Citace Původně odeslal brazilterrorist
Citace Původně odeslal Ed Reznor
mödafaka... ja nemam este nic
teda len jeden gramec (Stanton ST-90). Som myslel, ze daky zosik/receiver ma byt "srdcom" zostavy a ze tym treba zacat
Kua, sa fakt citim jak posledna lama teraz
Diky za rady, ak vas este nieco napadne, piste, piste, nech neumriem sprosty
Srdce sestavy to sice je, ale nejvíc peněz dej do reprosoustav, ty ovlivní zvuk nejvíc. (kvalitní) Zdroj signálu a zesilovač to už jen trochu doladí.
Je fakt, ze vyber reproduktoru je asi to nejhlavnejsi, ale rict, ze zdroj signalu a zesilovac to uz jen trochu doladi, je docela dost drsny ...

A treba zrovna Xaviany XN 125 jsou sice skvely bedny, ale na realtivne maly prostory a dynamika prave treba NiN na nich tolik nevynikne, jako na preci jen silnejsich a frekvencne mocnejsich 107ckach nebo 109tkach, muj nazor...
Ale hlavne je pravda, ze si to chce skutecne udelat vylet nekam, kde si to muzes v klidu poslechnout, kde se ti budou venovat a kde tomu rozumnej natolik, ze jim reknes svoje pozdavky a oni budou schopni ti poradit, co by sis mel vlastne poslechnout. V kvalitnim studiu ti nebudou tlacit vyrobek jen proto, ze na nem maj nejvetsi marzi...
A tez je potreba si poslechnout na onom zesiku ony repraky, je malo zesilovacu/reproduktoru, ktere jsou tak neutralni, ze zahrajou skvele na vsem ...