Citace Původně odeslal butcherson
Diky za info..ten manager sem zkousel,ale tam se hlasi jako ze je zarizeni odpojeno.Novej firmware aby fungoval jako UMS tam dat nemuzu,pac neni jak spojit s PC.Zacarovanej kruh..
A neni to treba spatnym kabelem?Jako je me divny,ze kdyby byl spatnej kabel,tak to na prehravaci nehodi tu hlasku se spojenim s PC.Ma cenu nekde shanet jinej usb kabel (treba od fotaku?)
Ohledne kabelu, myslim, ze to cenu nema, ja mam doma kabel original k Iriverovy a chodi to, pak to bezi i pres ukrutne drahej kabel k Olympusu - chodi to a do prace jsem si za 50,- Kc koupil ten samje obyc kabel a taky to chodi, takze kabel je standartni USB - mini USB myslim 4pin (nebo 5ti, ja ted nevim)

A pokud vim, tak se to instalovalo tak, ze nejdriv tam nachrchlas ten jejich manager, ten obsahuje i driver pro Iriver a pak snad restart a zapojit Irivera na kabel a zapnout (to je taky nutny, vypnutej je mrtvej )

Pak teprve pres ten manager nahrajes do rootu na disku ten rozbalenej firmware a muze ho flashnout.
A pak uz jed odinstalovat ten hloupej manager a mas klasickej pripojitelnej USB disk ...