Projdi si laskavě pár stránek zpět, máš tam odpověď.Původně odeslal CHUDAK
![]()
2jansko_hrasko:
Já musím souhlasit s Jan555, to co tu uvádíš je jeden konkrétní případ, se kterým jsem se asi nikdo jiný nesetkal a je divný, že nikdo nedosáhnul na podobný výsledek, jaký uvádíš, ani na ostatních fórech. Co vím, tak BH-5 při CL1.5 běželi OPPovi na XS a bylo z toho děsný haló, že to daly na 333MHz a ty tvrdíš, že to dávaly ještě na takovýmhle hustým časování. To by musel mít teda asi zázračný chipy.
A jestli tobě přijde OK cpát do desky takovou Voltáž, jako je 3.4V a výš, OK, tak to je fakt idieální dlouhodobý řešení. Sice to DFI má kvalitní PCB a komponenty, ale stejně to uvaříš. To že do toho amíci perou tuhle Voltáž je dáno tím, že k nim firmy typu NewEgg, Monarch ad, přistupují s možností výměny za 15% ceny a vymění bez diskuzí za nový kus. Nemluvě ani o reklamačních řízeních, kdy jim firma automaticky posílá nový kus, opět bez diskuze.
Mít tuhle možnost v ČR, tak ty komponenty taky budu dávat co snesou, ale bohužel žijeme na poněkud jiné části Země, takže se nic takovýho nekoná a já vidím, jak tu reklamuju odsmažené vysokým VDIMM.
VX paměti jsou přesně ten případ, super paměť s Hynix chipama, problém je, že potřebujou Voltáž typu 3.4V a vyšší !!!! na pěkné časování. Dost lidem odchází, právě z tohoto důvodu.

Odpověď s citací