Citace Původně odeslal janko_hrasko
To je fakt, ale dost znich to da. A ked nie 280 tak 265-275 da pri tom napeti vetsina. A ktomu na A64 dokazu bh-5 behat aj na nizsom casovani napriklad CL1.5, 0, 2, 5 A to je podla mna (a nie len podla mna) to najvykonnejsie riesenie ake existuje. Samozrejme niekomu to zato nestoji a kupi su luxusne TCCD, da ich na 280-300 a nema ziadne starosti s Vdimm modom a s chladenim kade coho. Ale to je na kazdom, kto si co vyberie ako prioritu.
Zdá se mi, že si neuvědomuješ pár zásadních faktů a to, že těch CL1.5 bylo dáno při DDR333, což je pro mě naprosto nanic, když tu ztrátu Latence vrátím více MHz při propustnosti 1:1 (400:400CL2).
TCCD jsou jediný dostupný chipy pro 2-2-2-5 časování. BH-5 se sehnat nedají a dost lidem taky umřely díky tak vysokým Voltážím, sice nikomu z mého okolí, ale pár lidí s nima tak super výsledky nemělo. Jan555 by mohl mluvit o jeho peripetiích.

http://www.legitreviews.com/article.php?aid=161&pid=2

Takže jsem malinko hledal a tu bublinu s ukončením výroby zase můžeš malinko splasknout, zásoba chipů je dost velká, Corsair má smlouvu ještě na 6 měsíců na výrobu RAMek s těmito chipy. Výroba se jenom zúží.