mam dosku vid popis, pri takte na 2GHz cize 223FSB, pci/agp lock 33/66 ked som dal na 2,1GHz cize FSB 233 tak mi Win nabehol, pustil som hru (konkretne CSS) a zatuhol, dal som restart a robilo to iste.Potom som behol do BIOSu, zvysil som voltaz core na 1,5V, pustil win a to iste.Po chvili prace vo win to bolo stabilne, ale asi za 10min mi zacal komp piskat, pozrel som otacky, voltaze, frekvencie a vsetko v pohode. Tak som vypol pískanie v biose a bola pohoda.Neskor som to zapol a zase furt piskalo.Dal som default BIOS, nastavil som FSB na 233, voltaz na 1,5V - pohoda.Pustim CSS a znova zmrzlo.Resetol som PC a nenasiel mi jeden disk.Vypisalo chybu v RAIDe ze mi padnu data atd.Vypal som PC, skontroloval kabelaz, zapal a znova to iste-jeden disk naslo normalne a druhy mal nejaky divny nazov.Pustil som RAID config utility, ukazovalo mi kapacitu disu ktory naslo ze ma kolo 240G a ten druhy nic.Potom som odpojil jeden disk, naslo mi samozrejme iba jeden.Potom som ich vymenil a naslo aj ten druhy.Ale ked boli zapojene obidva tak to skratka neslo ani za boha.Musel som dat 2GHz, data boli v prdeli, ale disky nabehli, nastavil som RAID0 a vsetko v pohode.Ale na 2,1GHz mi to skratka neslo a fakt nevim preco.Skusal som aj zvysovat napatie NB a SB ale bez vysledku
Co s tym?