Tohle vážně nechápu. Zkoušel jsem hledat na internetu a našel jsem nějáké další věci. Problém je že neumím moc anglicky ale nějáký člověk popisoval absolutně stejný problém při koupi 250GB disku. zajímavé je že nebyl sata. Když nad tím přemýšlím tak to opravdu začalo dělat až když jsem dodal další disk. Tohle je vážnžně k pos.... Když jsem tu desku kupoval byla to ta nejlepší od MSI a takovýhle problémy..... To abych vyměnil desku nebo grafiku... Nevím co by bylo lepší. Jinak jsem v googlu našel i další informace jenže většina byla v španělštině, němčině a tak. Ta nová deska co jsi měnil zákazníkovi byla stejná jako ta před tím? A ještě teď si nevzpomínám jedná se taky o stejnou desku jako mám já nebo o tu druhou verzi PCB 2.0? zajímavý taky je že pitomý MSI nemá na tu moji variantu PCB 1.0 na svých stránkách žádnou podporu. nebo jsem asi tupej. Je tam jenom ta PCB 2.0 a když jsem si timhle biosem asi před měsícem prefleshoval bios tak mi trvalo osm hodin než jsem na to přišel (všechno fungovalo až na zvukovku) Momentálně mám bios verzi 2.4 a novější jsem nikde neobjevil.Původně odeslal ALFik