UDMA33 a disky nad 32GB fungujú, nefunguje autodetekcia, ak ju spustíš stuhne. Samozrejme bude tuhnúť ak tam máš nastavené AUTO. Nastav USER a potom je ručne natypovať parametre: Cyl, Head a Sect v setup BIOSu. Ak nepoužívaš šuflík a výmenné disky tak potom žiadny problém.
Dnes už žiadne delo, to teda nie. Ako sa správa, záleží vyslovene od toho aký má v sebe BIOS. Vyhraté má ten kto má v doske 2M EEPROM, existuje verzia BIOSu 2k1106 s podporou pre Celerony Coprnine, ak dobre pamätám tak do 1200 MHz. No pozor pri upgrade BIOSu !! jestvujú 3 varianty dosky M726.
Postupne som upgradoval BIOS aj CPU. Teraz tam beží Celeron667 a GeForceMX2 a je s tým stabilná. V podstate neviem čo je zmrznutie sysrému... Hry ma nezaujímajú, tu určite nemá šancu ale na video, internet a hudba mi určite vystačí ešte 3-4 roky.
Jediný problém čo som mal bolo rozbehať modem - konflikt so zvukovkou. Ale riešenie bolo. Možno netradičné, vyhradil som IRQ na ktorom bol konflikt, pre ISA zariadenia takže ho nepoužilo PnP a zrazu fungovalo všetko OK.

Odpověď s citací