.... i ty co na funcose maj si muzou koupit Thunder 8, usetri 2 kila a ziskaj par cm plochy navicPůvodně odeslal Tanner
.... btw 4Dcko se prej "za chvili" sjede, jak ses na tom?
.... i ty co na funcose maj si muzou koupit Thunder 8, usetri 2 kila a ziskaj par cm plochy navicPůvodně odeslal Tanner
.... btw 4Dcko se prej "za chvili" sjede, jak ses na tom?
: PRASoR's MACHINE :
tak som si spravil vlastny Icemat.
Z webu som nastudoval rozne tvary podloziek, vylepsil na rozmery vlastneho stola v Coreli vytvoril dokonale obluky na rohoch a vykrojenie zo strany ruky a je to.
320x250mm matne sklo so silikonovymi podlozkami/nozickami á 250,-Sk.
Este to streknem odspodu ciernou farbou (teraz je matny biely) a na mys si kupim mouseskaty...
OT: Si spokojny s tou MX1000?Původně odeslal Wuuduu
Lebo ja som sa s nou pokusal hrat u bratranca CS ale asi za 10 sec /+20sec smiechu/ som zapojil naspat nejaku shitnu opt. MS. ... Kurzor plaval a vobec ma neposluchal Nepomohla jej ani poriadna podlozka /skusali sme Steelpad 4D a Steelpad SS/
Bratranec ju ma polozenu vedla monitora a fici na MX500vke, ale hovori, ze miny sa s nou hraju dobre
viem, ze som to mohol poslat cez SZ, ale myslim, ze by to mohlo zaujimat viacerych guruov...
ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300
ja ji mam asi 2 mesice a nemuzu si stezovat pravda ze v nekterych starsich hrach je to des (BF 1942) kde kurzor strasne plave ale treba CS,CoD absolutne v pohode...![]()
![]()
pravda je ze nejsu nejakej profi paran...![]()
my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI
zatim co ji mam, coz je nejakych 9 mesicu, tak pohoda.. myslim ze toho jeste dost najezdim... taky mozna proto ze na ni nikdy nejezdila mys bez mouseskatů... pouzivam ty originaly od stealpadu..Původně odeslal : PRASoR :
Dell E5400, C2D P8400, 4GB, 160GB 7200ot, 14" 1440x900, Windows7 64bit Ultimate
Panasonic Viera 50" FullHD TX-P50S10E
PS3 Starter Pack 40GB
@ Tanner: .... hmm, tak to holt na ni nekteri tvrdi hosi jezdi smirglem nebo co.. pac sem slysel par reakci, ze je to s.hit a de brzo do kopru .. se toho taky dost nakeca, ze
![]()
: PRASoR's MACHINE :
JA som velice spokojny - na CSko, na pracu (ver tomu ze zla mys sa v Photoshope pozna do 5 sekund). Nema ju tvoj bratranec niecim rusenu?Původně odeslal Snorri
Taky sháním podložku, tak prosím o radu. Myš mám MX518. Asi bych dal přednost skleněné. A asi co nejnižší (X a Y = ani malou ani velkou).
Moc se v nich neorientuju, tak jich moc neznám. Přemýšlím o "Corepad Glass MousePad Black/Orange" nebo o IceMat popř IceMat2.
Něco jako že je to blbost za xxx peněz podložku nebo že hadrová za 50,- je stejně dobrá prosím nepište. Na cenu nekoukám (resp ano, ale až jako poslední parametr). Dost mě zajímá ta CorePad -> sklo, 3mm - OK.
Ještě bych se chtěl zeptat jak je to s těma "skejtama" a "teflonama". To jsou nějaký nálepky na myš aby to líp klouzalo, že? Jakej je mezi nima rozdíl - vyplatí se to kupovat? Rači bych se tomu vyhnul, takže asi i podložku s drsným povrchem bych nechtěl. Na té Icemat mě vadí výška (a esi není zbytečně valká).
Dík za cokoli!
Asus A8N-SLI Premium, AMD Athlon 64 3700+ SanDiego, Sapphire X800GTO FireBlade, 2x1GB Kingston CL2 DualChannel, LCD Fujitsu-Siemens P20-2
chtel bych se zeptat
je lepsi tato:
RAZER RV-1001 eXactMat
nebo
STEELPAD 3S
cenove jsou na tom dost podobne
je to pro Razera Diamondback
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Ja mám Razer Diamondback Plasma – Limited Edition + RAZER RV-1001 eXactMat a som veľmi spokojnýPůvodně odeslal MISKOBOSS
![]()
Tak jak jste spokojeni se Steelpad 4D ? premyslim o nove podlozce ktera dlouho vydrzi a tahle je muj favorit.
Mys je staricka Microfoft IE 3.0
ASUS A6T-AP017
Já velmi, velmi doporučuju cokoliv od func industries. Sice je cena hodně vysoká, ale podle mě to kvalita vyváží. Já osobně mám func 1030, používám jí asi rok a půl a je opravdu skvělá.
http://www.func.net/products/index.html
Potom z těch levnějších, co jsem mohl vyzkoušet byla třeba tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31227¨
Ale myslim že cokoliv od steelpadu je použitelný.
FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)