Citace Původně odeslal pETSaa
no tahle grafika je dobra koupe... ale jen za predpokladu ze pujde dobre taktovat... tim vyloucis INNO
no a doporucil bych sparkle duvod protoze ma lepe taktovane pameti 550 oproti 500 u Leateku takze se da predpokladat ze by tam mohli byt rychlejsi pameti...
INNO jsem tedy vyloucil, ale nenasel jsem obchod kde ky meli Sparkle skladem, takze jsem si obednal Leadtek WinFast A6600 TD 128MB!

Nasel jsem tady na OC poznamky ze je hloupost kupovat 6600 (6600GT je mnohem rozumnejsi volba), ale finance mi zkratka vic nedovoluji... Verim ze i tak budu spokojen a prechod z GF4Ti na GF6600 urcite poznam

Citace Původně odeslal Krimi 2000
Bral bych czechcomputeru, i kdybych si mel priplatit tech par korun, aspon zaruka bezproblemoveho pristupu.
No ja mam rovnez dobre zkusenosti s CzechComputerem, ale i s KUMA.cz, NextComp.cz a na LEVI.cz jsem taky jeste nikoho neslysel nadavat... Vseobecne si na int. obchody nemohu stezovat, na to, ze v nich nakupuji celkem casto...
Nicmene tentokrat jsem vstoupil do neznamych vod na www.nejlevnejsikomponenty.cz takze jsem zvedav jak to dopadne...

VSEM TIMTO DEKUJI ZA RADY PRI VYBERU NOVEHO MOTORU

Tohle tema bych tady nechal - zajemcu o grafiky do 4000Kc se jiste najde vic...