2 janosik:
cakat sa vyplati, spomen si ako si dopadol ked si zobral hned prvu reviziu toho asusu co mas teraz, keby si pockal, nemusel by si 2*menit dosku, a nesnaz sa mi povedat ze si ziskal nejaky prevratny narast vykonu, oproti predoslemu kompu... ...keby si tie prachy co si vtedy vrazil do Asusu a CPU vrazil do vodneho chladnia, vytlacil by si z toho bartona nejakych 2600MHz, cize porovnatelny vykon ako A64 3500+ na default, a za zvysne prachy by si si kupil o mesiac neskor presne to co mas teraz, cize novu reviziu toho asusu a CPU za omnoho nizsiu cenu, akurat vtedy prebehlo to najvacsie zlacnenie.. ...a teraz by si mal zostavu s vodnym chladenim, a zase by si mohol bezat o nieco rychlejsie.... ....a to co planujes kupovat teraz, tak to sa este pobavim, ked do toho naozaj pojdes... ....ale aby som nekecal do vetra, tak este raz moja rada, najdi si realnu firmu v BA v ktorej ti poradia... ...tu na fore je asi malo ludi ktori prisli do styku s multiprocesorovymi rieseniami a ked aj, tak to boli zvycajne servery a asi malokto ti bude vediet povedat ako na tom frcal 3D Max... ....a takisto tu asi nebude vela ludi (ak vobec niekto) kto by mal nejake velke skusenosti so skladanim a vyladenim podobnych masin... ...proste je to profi riesenie, robia to firmy, pytaju za to velke prachy a nemaju zaujem o unik informacii.. ...z coho by potom zili? staci ze na slovensku je polovica domacich pocitacov nepodarene skladacky (ako aj tvoj a moj).. ...ako by to vyzeralo keby to tak dopadlo aj na poli serverov??

Odpověď s citací