Takze: mal som dosku ktora mi fachala 2 roky (MB Matsonic 8127C+ VIA KT133A) + Duron 750Mhz. Mal som tam 200Watt-ovy zdroj EuroCase. Lenze som si kupil novy proc. Athlon XP 1900+ a tak som tam chcel dat silnejsi zdroj, takze som kupil novu skrynu a aj zo zdrojom. Tak som si kupil: zdroj Fortron 300 Watt, model: ATX-300GTF.
Dosku som prehodil do novej bedne vsetko som zapojil, zapol som pocitac ale monitor nereagoval (resp. grafa). Tak som to zobral na test kamosovi a u neho sme zistile ze procak aj doska su nefunkcne! (vsetko ostatne bolo v poriadku). tak som kupil dalsiu novu (resp. pouzivanu) dosku: MB ECS K7S5A SiS 735 aj z procakom Duron 700 Mhz. Obe som u neho odskusal a fungovali. Prisiel som domov zapojil som to do tej novej skryne s novym zdrojom, zapnem pocitac zase to iste (komp sa zapne, roztoci sa aj ventilator na chladici, napajanie dosky funguje, CD-ROM sa zapne, HDD tiez facha ale monitor sa nezapne a tym to vsetko konci. Potom zrazu z nicoho nic nastartoval po 10 pokusoch a v POST-e mi napisalo ze: CMOS Battery Low - Change the battery (toto hlasenie mi u toho kamosa vobec nehlasilo). Skusal som tam dat bateriu z tej prvej dosky ale nepomohlo. Zas to vyzera na odpalenu dosku aj procak!!??Este sa mi stalo ze som si pomylil pri zapajani konektorov ako su IDELed, Reset, a atd. , zapajal som vzdy iba POWERBT a ten som zapojil raz zle napr. do IDELed, ci to nemohlo sposobit odpalenie dosky aj procaku??