Citace Původně odeslal Exp
Citace Původně odeslal Dominator
no nedavno jsem pridal k me sestave -> podpis, novy HDD 160GB Hitachi a nevim zda to bylo tim ci ne, ale obcas mi padli win pri bootovani (ty win uz byly uplne na sr.acku, ale uplne.., takzo to mozna bylo tim). Ale vcera jsem reinstaloval, a pri formatu HDD mi to vzdy hodilo nejakou BSoD nebo se to kouslo apod.. tak jsem si rikal, ze by HDD. Tak jsem ho odpojil a instalace s jednim HDD bezela uplne v pohode..

Mam tedy slabi zdroj Pri hrach mi to vse slape v pohode.. imho i pri zatezovych testech to nepada.. Je vubec mozne ze slabe napeti, zpusobi nejakou chybu (BSoD) nebo se mi pri slabem napeti muze tak max. resetovat PC
Nemyslim si že máš slabej zdroj - podobnou sestavu mi tahal noname zdroj (už si nepamatuju co to bylo ale stál tehdy asi 800kč - bullshit),spíš bych hledal chybu jinde...
ja myslim ze jo.. nedavno jsem zase kontroloval nejakej image na HDD a sup a bylo to tu zase.. no zkusim jeste nejakej zatezovej test, ten by mel zrat nejvice, ne? Co by jste doporucili pro max. zatez PC v oblasti zdroje..?