Pripojim sa do diskusie aj ja...pretoze danu dosku som mal..aj na nej taktoval (mal som aj K7TPro,A,Turbo...).

Takze jednoznacne musis Duronka poriadne odomknut...najlepsie lakom alebo zapajkovat. Ceruzkou som skusal ale nieje to nic moc, lak drzi este aj teraz (sice Duronka uz nemam ale tam kde som ho predal stale facha 900 MHz). Najlepsie je zapajkovat...ale to musis zohnat niekoho kto to naozaj vie.

K tomu nasobicu: ak mas CPU !DOBRE! odomknute...spoj vsetky L7 mostiky..zvysi sa ti napatie sice na 1,85 V (musis lepsie chladit !!! ) ale mne sa tym ciastocne vyriesil problem s nasobicmi a pod.

K tym nasobicom...to je stary problem MSI...kto mal dosky od MSI ako ja vie ze vsetky mali jeden nechutny BUG...nasobic ktory si nastavil preskocil na iny..presne ako u teba. Potrebujes mat teda prelakovane..spojene tie L7 mostiky naisto (este raz nezabudni chladit) a mat L1 mostiky dobre spojene.

Neviem resp. sa nepametam..ale existoval overclockersky BIOS 10B16 tusim..(neviem presne) ktory by mal tento problem ciastocne riesit (aspon viacerym uzivatelom prestali preskakovat niektore nasobice). Len neviem ci dany Bios je aj do tejto K7T Pro 2 dosky (je to uz dlha doba)..

Nech sa ti dari...