Celkove to vypada pekne, ale tak jak ti to nekteri psali, toto by zvadl kazdy.
PEACE![]()
Minimalni upravy atd.
K tomu rezani toho plexi: taky v poho, nic tezkeho.
Celkove to vypada pekne, ale tak jak ti to nekteri psali, toto by zvadl kazdy.
PEACE![]()
Minimalni upravy atd.
K tomu rezani toho plexi: taky v poho, nic tezkeho.
IMHO Trance will never die...
ehm tak nejak sem to tusil uz pri prvnim pohledu, to ale asi budte tim ze sem uz tu bednu videlale jinak dobry, a pro priste nechlubme se cizim perim
jeste jak je to s tim hlukem
ja mam v bedne 4 80tky, na 6V a sou takrka neslysny, takze bych i veril
![]()
| AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |
¨Původně odeslal vogo
to teda nevim.. neslysny pro mne znamena ze nevim jestli je komp zaply nebo ne.. a to ani v noci kdyz je naproste ticho..![]()
.
omg to tu chceš slovíčkařit , jestli jo tak on tam měl napsáno TAKŘKA neslyšný a jestli chceš chválit tu case tak jí chval ....Původně odeslal Prokop
Pašák erda.
teda erasere moc jsem nepochopil smysl tveho postu alePůvodně odeslal Erda
jediny kdo tu slovickari a OTckuje jsi Ty.
Hlavne se mi libi od boku placnute 18dB..
ad. Case je to sice kvalitni, (co se tyce konstrukce) ale toho tuzingu kolem..
Nicmene, mod to IMHO je, tezko definovat co mod je a co ne, jelikoz ma aspon uklizeny kabely a nejakou praci si s tim urcite dal..
.
Erda - kdyžtak - mám to napsáno vlevo nad avatarem víš , ti taky neříkám gumák nebo jinak. S ot si začal ty- bavíme se tu o moddingu a ne o tom jakej počítač je pro tebe dost tichej na spaní, navíc vogo nic o žádných 18dB neříkal...Původně odeslal Prokop
jinak mod lze definovat celkem jasně : je to upravení konstrukce CASE a on jí upravil - takže modoval
Pašák erda.
a nebyl jsi nahodou eraser? zmena jmena prece nic neresi.. Ja teda gumak nebyl.Původně odeslal Erda
zkus popremyslet, ja reagoval na Championuv prvni post, v nemz prohlasuje ze jeho pocitac ma hlucnost 18dB.. ha ha
a mod nemusi byt upraveni konstrukce case.. kdyz pouziju tve oblibene slovickareni tak muzu rict ze i prilepeni nalepky je mod..
EDIT: uz vim odkud mas toho gumaka ROFL
jak rikam, zmena jmena nic neresi..Původně odeslal Fox!MURDER
![]()
![]()
.
co bylo to bole.... no když by měřil hlasitost z uctivé vzálenosti v hodně zvukově izolované místnosti tak proč by těch 18dB nenaměřil. Sorry ale přilepení nálepky není modPůvodně odeslal Prokop
![]()
![]()
![]()
modovat znamená upravoval a moddovat case znamená upravovat bednu
k tomu foxovo komentáři - řekl bych že jeho rank tomu odpovídá
jinak stop OT - už nereaguju
Pašák erda.
Jo, dyt to je jasnyPůvodně odeslal Erda
,vzdyt tu skoro nikdo nema komp pod stolem, nebo na stole.
Sorry, ale toto cos napsal je uplna blbost, to by to mereni nemelo smysl. To je jako kdyz se na 1 metr divas z 20 metru a reknes, ze ma 20 cm.
![]()
IMHO Trance will never die...
To co jsem napsal není blbost , naopak to uvádí na pravou hodnotu informaci co znamená oněch 18dB - znamená to , že to licské ucho nezachytí. Jestli ti to připadá jako blbost tak prosímPůvodně odeslal -- Charlie --
ale ne každej tu komp na stole.... neříkám, že ne. Autor toho threadu tvrdil , že to má 18dB , zřejmě vyšel z nějakých údajů od poskytovatele a ti píšou blbosti
Pašák erda.
Dovolil som si premenovat nazov Treadu, vzhladom na to ze vela ludi si mysli ze, uprava chladenia(stisenie a pridanie ventilatorov) , upratanie kablov, podsvietenie case, noziciek a novej bocnice s 12cm fanom nie je mod ..
Sory ze som si myslel ze ze je to mod (stravil som nad tym dost hodin) a okrem kritiky som nepocul ziadnu poriadnu radu ako nieco vylepsit alebo odstranit ..
Chcel by som dat este hore nejake pokovovane rucky pre lepsiu manipulaciu co si o tom myslite ??
Dik za kazdy napad ..
- C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
- MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
- Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/
na www.dexon.cz se prodávají madla na repráky, myslím, že něco podobného by se ti tam i mohlo hodit - mrkni a uvidíš
edit
http://dexon.602portal.cz/cgi-bin/wb...?kod_skupiny=4
dej kon. material a pak ucha,madla
no ale asi se ti to nebude líbit
Pašák erda.
no ty paskovy nic moc ale ty kokovy sklapovaci sou dost cool... asi si je koupim... uz sem je videl na jednom zahnanicnim webu zadelany do casu a bylo to![]()
Chtělo by to mnohem lepší fotku jak to vypadá i ve dne za běhu.
To all:
Já nechápu, proč se do něj navážíte, dal si s tím nějakou práci, aby zvýšil určitou účinnost (př. "líbivost") bedny (individuální).
Osobně mi nějaký domácí casemoddy, který se tu občas prezentují (nebudu jmenovat) mi přijdou jako naprostý kýč, resp. hnus, kterej bych nemohl mít ani v bytě, natož to i používat, raději bych si nechal střeva PC na stole.
Osobně jsem nijak nemodoval svojí C1018 a to ze 2 důvodů:
Není čas
Není nářadí (což v případě nákupu vrtačky + dalších nástrojů stoupá dost na ceně)
Proto se mi nákup např. originál bočnice od výrobce jeví jako dobrá alternativa a raději za to ty peníze dám a mám pokoj.
Synology DS213j - 2x2TB WD Red
MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
iPad Pro / iPhone SE
tak som presiel na Blue a upravil par detailov
Myslim ze ta Blue je lepsia ako Cervena![]()
![]()
- C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
- MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
- Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/
No veru, modra coolCervena nevyzerala spatne, ale ja som skor na modru a toto vyzera peknee. Len ten predok sa mi zda dost taky suchy - nevysvieteny, pridal by som tam asi dva pasy el Strip na predok, vertikalne... Pripadne nejaky svietiaci fan dopredu...
![]()
empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
109kW 148bhp 186Nm
porsche transaxle sytem
6L/100km 8)
...connected
Opravdu velice pěkné a stylové. I ve vnitř jsou moc pěkně udělané kabely. Modrá je prostě dobrá![]()
MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2
no az na ty madla, ktery mi tam proste nesedi (mozna kdyby byli jiny), slusne provedeny prace. Vnitrek je spis tmavsi tak tam ty husu krky sedi a nejsou ani videt.![]()
Mozna kdyby byly ty mensi kabliky spolu s tema vetsima tak by to pusobilo lip. No ale ja sem asi ten posledni kdo ma co mluvit o zmatku v case ze
Ne fakt slusna prace....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)