Stránka 5 z 5 PrvníPrvní 12345
Výsledky 101 až 103 z 103

Téma: GeForce 6800 GT/Ultra - seznam zjistenych problemu !!!

Standardní

Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
    Hmm kamarad si koupil asus desku s VIAK8T890 a Msi gf 6600gt a pri hrach mu mrzne komp /zkouseno na nejnovejsich ovladacich i tech prilozenych na install cd/.
    Dival jsem se do ruznych threadu treba tady http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1029 a zacinam mit pocit, ze gf 6600gt neni zas tak mega skvela karta co do problemovosti.

mam uplne to samy. Mel by to resit BETA BIOS 1003-001, kterej upravuje pci-e 16x na 8x. Nicmene to nemohu poradne odzkouset, pac mam s kartou jiny potize. Napred mi to tuhlo jak tu popisujes( to jsem nevedel, ze to bude asi ten BIOS ) tak jsem ji odeslal na reklamaci. Ted jsem flasnul ten BETA BIOS, karta mi prisla z reklamace a zatim mi to nevytuhlo ale zase se objevuji artefakty na default nastaveni
    Full GAS...

Senior Member
    Vliv
    287

Standardní

Citace Původně odeslal dutch3s
    mam uplne to samy. Mel by to resit BETA BIOS 1003-001, kterej upravuje pci-e 16x na 8x. Nicmene to nemohu poradne odzkouset, pac mam s kartou jiny potize. Napred mi to tuhlo jak tu popisujes( to jsem nevedel, ze to bude asi ten BIOS ) tak jsem ji odeslal na reklamaci. Ted jsem flasnul ten BETA BIOS, karta mi prisla z reklamace a zatim mi to nevytuhlo ale zase se objevuji artefakty na default nastaveni
    fakt me to uz $ere, takove problemy hned u noveho hw. Novy bios na desku teda zkusim, kez by to pomohlo. Jinak holka zlata poputuje na reklamaci. Btw je u te desky moznost ji flashovat rovnou z nejake utility, nebo je treba stahnout klasicke dosovske flashovace?
    Conroe 6300, 2GB ram, GA-965P-DS3, Sapphire X1900XT 256MB, Audigy 4, Fortron 500W Bluestorm, Case Thermaltake Soprano

Standardní

Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
    Citace Původně odeslal dutch3s
    fakt me to uz $ere, takove problemy hned u noveho hw. Novy bios na desku teda zkusim, kez by to pomohlo. Jinak holka zlata poputuje na reklamaci. Btw je u te desky moznost ji flashovat rovnou z nejake utility, nebo je treba stahnout klasicke dosovske flashovace?
    u tyhle desky tusim jen pres DOS, normalne awdflash...ja taky jen cekam, ze se ty desky zbavim
    Full GAS...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání