Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 62 z 62

Téma: lepší podložka pod myš

Standardní

Citace Původně odeslal Tanner
    .... (ty co nemaj na Fanka) ....
    .... i ty co na funcose maj si muzou koupit Thunder 8, usetri 2 kila a ziskaj par cm plochy navic .... btw 4Dcko se prej "za chvili" sjede, jak ses na tom?
    : PRASoR's MACHINE :

Senior Member
    Vliv
    303

Standardní

tak som si spravil vlastny Icemat.

Z webu som nastudoval rozne tvary podloziek, vylepsil na rozmery vlastneho stola v Coreli vytvoril dokonale obluky na rohoch a vykrojenie zo strany ruky a je to.

320x250mm matne sklo so silikonovymi podlozkami/nozickami á 250,-Sk.

Este to streknem odspodu ciernou farbou (teraz je matny biely) a na mys si kupim mouseskaty...

Senior Member Avatar uživatele Snorri
    Věk
    37
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Wuuduu
    tak som si spravil vlastny Icemat.

Z webu som nastudoval rozne tvary podloziek, vylepsil na rozmery vlastneho stola v Coreli vytvoril dokonale obluky na rohoch a vykrojenie zo strany ruky a je to.

320x250mm matne sklo so silikonovymi podlozkami/nozickami á 250,-Sk.

Este to streknem odspodu ciernou farbou (teraz je matny biely) a na mys si kupim mouseskaty...
    OT: Si spokojny s tou MX1000?

Lebo ja som sa s nou pokusal hrat u bratranca CS ale asi za 10 sec /+20sec smiechu/ som zapojil naspat nejaku shitnu opt. MS. ... Kurzor plaval a vobec ma neposluchal Nepomohla jej ani poriadna podlozka /skusali sme Steelpad 4D a Steelpad SS/
    Bratranec ju ma polozenu vedla monitora a fici na MX500vke, ale hovori, ze miny sa s nou hraju dobre

viem, ze som to mohol poslat cez SZ, ale myslim, ze by to mohlo zaujimat viacerych guruov...
    ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    276

Standardní

ja ji mam asi 2 mesice a nemuzu si stezovat pravda ze v nekterych starsich hrach je to des (BF 1942) kde kurzor strasne plave ale treba CS,CoD absolutne v pohode...
    pravda je ze nejsu nejakej profi paran...
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Standardní

Citace Původně odeslal : PRASoR :
    .... btw 4Dcko se prej "za chvili" sjede, jak ses na tom?
    zatim co ji mam, coz je nejakych 9 mesicu, tak pohoda.. myslim ze toho jeste dost najezdim... taky mozna proto ze na ni nikdy nejezdila mys bez mouseskatů... pouzivam ty originaly od stealpadu..
    Dell E5400, C2D P8400, 4GB, 160GB 7200ot, 14" 1440x900, Windows7 64bit Ultimate
    Panasonic Viera 50" FullHD TX-P50S10E
    PS3 Starter Pack 40GB

Standardní

@ Tanner: .... hmm, tak to holt na ni nekteri tvrdi hosi jezdi smirglem nebo co .. pac sem slysel par reakci, ze je to s.hit a de brzo do kopru .. se toho taky dost nakeca, ze
    : PRASoR's MACHINE :

Senior Member
    Vliv
    303

Standardní

Citace Původně odeslal Snorri
    OT: Si spokojny s tou MX1000?

Lebo ja som sa s nou pokusal hrat u bratranca CS ale asi za 10 sec /+20sec smiechu/ som zapojil naspat nejaku shitnu opt. MS. ... Kurzor plaval a vobec ma neposluchal Nepomohla jej ani poriadna podlozka /skusali sme Steelpad 4D a Steelpad SS/
    Bratranec ju ma polozenu vedla monitora a fici na MX500vke, ale hovori, ze miny sa s nou hraju dobre
    JA som velice spokojny - na CSko, na pracu (ver tomu ze zla mys sa v Photoshope pozna do 5 sekund). Nema ju tvoj bratranec niecim rusenu?

Standardní

Taky sháním podložku, tak prosím o radu. Myš mám MX518. Asi bych dal přednost skleněné. A asi co nejnižší (X a Y = ani malou ani velkou).
    Moc se v nich neorientuju, tak jich moc neznám. Přemýšlím o "Corepad Glass MousePad Black/Orange" nebo o IceMat popř IceMat2.
    Něco jako že je to blbost za xxx peněz podložku nebo že hadrová za 50,- je stejně dobrá prosím nepište. Na cenu nekoukám (resp ano, ale až jako poslední parametr). Dost mě zajímá ta CorePad -> sklo, 3mm - OK.

Ještě bych se chtěl zeptat jak je to s těma "skejtama" a "teflonama". To jsou nějaký nálepky na myš aby to líp klouzalo, že? Jakej je mezi nima rozdíl - vyplatí se to kupovat? Rači bych se tomu vyhnul, takže asi i podložku s drsným povrchem bych nechtěl. Na té Icemat mě vadí výška (a esi není zbytečně valká).

Dík za cokoli!
    Asus A8N-SLI Premium, AMD Athlon 64 3700+ SanDiego, Sapphire X800GTO FireBlade, 2x1GB Kingston CL2 DualChannel, LCD Fujitsu-Siemens P20-2

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    300

Standardní

chtel bych se zeptat

je lepsi tato:

RAZER RV-1001 eXactMat

nebo

STEELPAD 3S

cenove jsou na tom dost podobne

je to pro Razera Diamondback
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    chtel bych se zeptat

je lepsi tato:

RAZER RV-1001 eXactMat

nebo

STEELPAD 3S

cenove jsou na tom dost podobne

je to pro Razera Diamondback
    Ja mám Razer Diamondback Plasma – Limited Edition + RAZER RV-1001 eXactMat a som veľmi spokojný

Standardní Re: lepší podložka pod myš

Tak jak jste spokojeni se Steelpad 4D ? premyslim o nove podlozce ktera dlouho vydrzi a tahle je muj favorit.
    Mys je staricka Microfoft IE 3.0
    ASUS A6T-AP017

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    273

Standardní Re: lepší podložka pod myš

Já velmi, velmi doporučuju cokoliv od func industries. Sice je cena hodně vysoká, ale podle mě to kvalita vyváží. Já osobně mám func 1030, používám jí asi rok a půl a je opravdu skvělá.

http://www.func.net/products/index.html

Potom z těch levnějších, co jsem mohl vyzkoušet byla třeba tahle:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31227¨

Ale myslim že cokoliv od steelpadu je použitelný.
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání