Citace Původně odeslal stealth
Pokud zkousis v cdspeedu cd quality check tak mechanika testuje medium na tusim C1 chyby, to jsou chyby ktere lze bez problemu opravit pomoci ECC. Tyto chyby jsou casto k videni na nekvalitnich mediich (blank, imation, platinum). Tedka jsem testoval asi 10 cdr verbatim, a ani jedna chyba. testovani na TEAC 548E, paleno 48X. Casto jsou chyby na mediich pokud se pali priliz rychle, hlavne take na ruznych "kvalitnich mechanikach" lite-on, nec, atd... . Jinak zkus cd quality check,dejme tomu ze najdes 500 chyb,ale surface test je oka, z toho vyplyva ze ECC ochrana pracuje jak ma. BTW schvalne jsem zkousel co to udela s mediem pri buffer underrunu na mam teacu. Na pozic kde k nemu doslo jsem nasel cca 500 chyb, takze takze.... Mam takovou teorii ze pri Z-CLV zapisu pri nabihani vyssi otacky dojde taky k preruseni paleni, takze by to mel nekdo testnout s palickou 24-48x. teac 548E pali P-CLV od 24-48x takze tam problem neni.
CD Quality Check (5.5.9.14), Mechanika NEC 7800A, 10 namatkou vybranejch medii z priblizne 400 kusu Noname (prevazne Moser Baer) z ruzny doby (nejstarsi 1.5 roku stary), vypalovano vetsinou 16x. Vysledek: Na zadnem CD ani jedna chyba.