Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Intel EX AGP mode - vyřešeno LOCK PLS

Standardní Intel EX AGP mode - vyřešeno LOCK PLS

hi,
    protože jsem lama, tak bych rád věděl, jakej max AGP mód umí iEX chipset (je v tom Cel400).
    Předpokládám, že max. 2x ale nejsem si jistý, zdali ne náhodou jen 1x
    Potřeboval bych pak taky vědět, co za grafiky se tam dá strčit (a to z táborů ATI/nVidia/Matrox) aniž bych tu desku a grafiku odpálil

thx všem za odpovědi

EDIT:
    nejradši bych tam vrazil něco jako ATI All-in-Wonder 128 (Pro) AGP - ta by snad měla bejt i AGP2x, ale jestli je ta deska jen AGP1x, neodpálim to tim?

EDIT2:
    teď jsem to prohnal Sandrou02 a výsledek infa je:
    AGP Bus version 1.0
    Speed 67MHz
    Max Data Transfer Rate 2x !!
    Side Band Support : Yes

Takže jde nyní o to, které AGP4x karty jsou zpětně kompatibilní s AGP2x (třeba právě jak je na tom ten Rage128Pro AllInWonder - ten by mě zajímal nejvíc)

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Standardní

řešíš uplně zbytečnej problém. R128 tam půjde!
    Vlastně pokud chceš naznačit co ti tam pojede.... celá TNT(2) serie, ATi R128 serie, Matrox typu G400. Prostě AGP1X a AGP2X mají stejné napajení 3V, takže nehledej problém.

mj, EX má opravdu max AGP2X
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Standardní aaa

ok, to už sem vyřešil v editu2, mě teď jde o to, který karty jsou typu agp 4x/2x, ale pokud to Rage128(i Pro) dá v pohodě, tak je vyřešeno

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání