Citace Původně odeslal Namornik
A. filmy ti na tom pujdou bez problemu a bez uprav

akorat jsi udelal blbost, ze jsi si koupil 512ku pac kdybys koupil 1GB tak do toho muzes dat normalni divx film bez uprav. Ze to facha, to mi ver. 1GB SD stoji ve 100mega 1790.

B. U meho ipaqu 4700 kdyz je plne nabito, tak mi sviti oranzova ledka. kdyz se nabiji, tak blika

C. Tu folii cos k tomu dostal, hned vyhod, je strasna, Kup Brando. Nepoznas, ze ji tam mas nalepenou. mam 99procentni propustnost. Neda se to srovnat. Zadne bublinkym zadne oderky, proste parada. stoji kolem 200kc
A]
No pravda je, ze by 1GB karta taky nebyla k zahozeni, ale momentalne u nas za rozumnou cenu neni k dostani. Imho je ta cena bud bez DPH, nebo to asi nebude nejaka "super" znacka. Ta moje 512ka je jak jsem uz psal Transcend 60x s dokonce 5ti letou zarukou. A navic urcite do PDAcka jeden velkej film cpat nebudu, pze k cemu mi je mega-rozliseni, kdyz mam stejne display jenom 320x200.
Spis bych mel otazku co se tyce propustnosti SD karet....nainstaloval jsem si program Pocket Mechanic na spravu SD karet a dal si Benchmark sekvencniho cteni/zapisu. Test vyhodil propustnosti pri cteni kolem 0,95MB a zapis 0,76MB. Je to normalni, nebo kde je problem? Dal jsem jeste tu kartu zformatoval souborovym systemem FAT32 s nejmensi velikosti clusteru, aby tam nebyl zadny "slack", sice je to na ukor rychlosti, ale zase je pri vice souborech vice mista. BTW stejne mi ale do hlavy nejde ten Benchmark, kdyz udavaji pri cteni teoretickou rychlost 9MB/s (72mbit), na to by filesystem prece vliv pri tomhle testu mit nemel, ne?
ad velikost> Je normalni, ze mi PDAcko z te karty zpristupni "jen" 485MB? Je mi jasny, ze nemuze dat plnou velikost, tale ukosnout necelcyh 30MB mi prijde dost...

B]
Tak asi to mame s temi LEDkami stejne. Porad sviti oranzove a kdyz ho restartuju, nebo odpojim/pripojim napajeni, tak jeste donabiji oranzovym blikanim a pak uz jenom oranzove sviti (ikdyz v manualu popisuji, ze pokud je nabito, mela by zelene blikat). Nevim, ty manualy jsou psane tak nejak divne...jsou to jenom takove zaklady, ale na treba na LED indikaci stavu v nejake prehledne tabulce, jako je treba u mobilniich telefonu bezne, se vyprdli .

C]
Blbe jsem se vyjadril, zadnou ochrannou folii na pouzivani jsem k tomu nedostal, byla to jenom folie "prepravni" (jako u LCD diskplayu). Ted je tedy display uplne nechraneny? Kolik stoji ta Tebou doporucovana folie? Ma nejakou vrstvu proti otiskum prstu? Je velky problem aplikovat ji rovne bez bublinek?

Diky za odpovedi!!!

EDIT> Otazky ohledne ceny a bublinek/skrabancu stahuji...nedocetl jsem do konce .