Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: seznam.cz jako HIJACK ATTEMPT?

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní seznam.cz jako HIJACK ATTEMPT?

Tak jsem si prave - trochu opozdene - nahodil Ad-Aware SE, nechal si tim projet komp, samozrejme, ze mi to naslo od posledni aktualizace 6 leccos, z cehoz vetsina mi konkretne rika spis malo, ale co me hlavne zarazilo, bylo tohle:

POSSIBLE BROWSER HIJACK ATTEMPT
    »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» »»»»»»»»»»»»»
    obj[31]=File : C:\WINDOWS\Favorites\slovniky\Seznam Slovník.url
    obj[32]=File : C:\WINDOWS\Favorites\telefon\Yellow Pages and White Pages - USA.url

To prvni jsem si dal do oblibenejch, abych se kdyz pisu v nakym cizim jazyce, rychle dostal na slovnik. Uplne stejne mam hned vedle slovnik od Centra, ale ten to nechalo bez povsimnuti.

Ma nekdo tuseni, co si o tom mam myslet?

(Ten americkej telefonni seznam me taky trochu udivuje, ale budiz, to posoudim dal, az kdyz budu vedet, co ma znamenat to s tim Seznamem)

Edit: Jinak se mi zda, ze mi komp ted jede rychlejc (ac jsem si predtim v podstate moc nemoh stezovat, zazrak to sice nebyl, ale mam holt starou sunku), co ale nevim, jestli je to nahoda nebo to souvisi s presunem nalezenejch nepravosti do karanteny, ze jsem mel bezprostredne po tom testu (mezi instalaci SE, resp. deinstalaci 6 a tim testem jsem ve WE nebyl) najednou nastavenou defaultni stranku WE misto google homepage myho provajdra
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Junior Member
    Vliv
    275

Standardní

Ten Seznam je na černý listině už pár měciců,z jeho poštovních servrů byl
    rozesilán spam.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání