mam zopar otazok,kedze sa tomu rozumiem jak hus do piva,dufam ze to bude zrozumitelne:
montoval som novy chladic na cpu a tak som poodpajal vsetky kable.
po instalacii som dal vsetko do povodneho stavu ale po zapnuti doska reagovala iba dlhym pipnutim.prehodil som kabel z mojho WD Caviar SATA do ineho konektoru na doske a system uz nabehol(divne).ale ako tak pozeram najprv pri poste hodilo hlasku,ze "verifying data pool" alebo nieco v tom zmysle a asi 3 min sa nic nedialo tak som comp restartol a uz sa dostal dalej.ale namiesto "welcome" vo windows mi okna hodili obrazovku:check disk.zacalo si to tam nieco testovat a na moje prekvapenie aj vela (asi)suborov mazat.nevedel som o co ide tak som to nechal dokoncit(nechcel som to pos.at).ale teraz su win velmi pomale napriklad som spustil doom3 a nic,tak som si pustil nejake aplikacie na skusku a tie reagovali celkom svizne.potom som skusil call of duty ten isiel ledva ledva.spustil som level a za 10sek co sa nestalo...preblikla obrazovka a spustil sa doom....
moja otazka,o co islo a co by ste mi radili robit.mam pouzit nejaky diag.sw alebo smart?vyzera to na koncovku na disku,pretoze som skusal kabel vo viacerych polohach a v jednej system nabehol a v druhej nie..
proste sa do toho nevyznam a rad by som nejaku radu,ze ci vobec ide o problem a ak ano o aky a ako ho riesit..
dik
sorry za dlzku prispevku