www.mujcasemod.unas.cz
co vy na to ? není to ještě hotové nemám teď moc času
www.mujcasemod.unas.cz
co vy na to ? není to ještě hotové nemám teď moc času
Není to špatný chlape, zdá se mi že už jsem ten tvůj mod někde viděl![]()
Ještě bych zaflexoval ty zbývajíci IDE kabely.
Jinak podsvícený to máš ledkama
Možná ještě něco vygravírovat do okna (do plexi)![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
Uprav ide kabely na gulate. Je to taky bezny mod
AthlonXP 1700+ B0@2200mhz,1.825V(watercooled)|Abit NF7-SL ver.2.0 (watercooled)|Giga-byte Radeon 9000pro @ 320/300|Seagate 30GB|CD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|WC: 2 erty waterbloks,Sicce Nova 800l/h,mosadzny radiator,silikonové hadice|
Kombinace toho plechu a te cerne barvy se mi libi. Jeste nejak upravit ty kabely (precejen ta omotana buzirka je des, to uz tam radsi nic nedavat). To okno mas udelane pekne, ale ma to takovy jednoduchy tvar, chtelo by to neco jinsiho trochu slozitejsiho![]()
IMHO Trance will never die...
vnitrek necim vystel , ty plechy kazi dojem .
flexo original by taky pridalo bodiky . . .
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Tie plechy su dobry napad, ale aspon ich nenarezat napreic dierami. Na zaspelky mi to nepasuje ale ak by to bolo krajsie spravene, tak dole ten plech moze byt pekny.
XPM: to bude asi ono - http://ocguru.cz/view.php?cisloclanku=2004092801
Ten mod se mi zda (zvnejsku) moc jednoduchy. Ty zaslepky mi tam moc nesedi a ta jedna ledka je taky des. Ale ocenuju snahu, samozrejme.
amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
ne to není on, myslím konkrétně jeho mod už jsem někde viděl. Commanderův case známPůvodně odeslal CompCrasher
![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
byl na pc tunnigu, tušímPůvodně odeslal XPM
no vypadá to docela dobře, ty záslepky se mi líbí. ale ten vnitřek by chtěl taky stříknout na černo,minimálně ten zdroj stříknout.... nebo to ve vnitř něčím obložit... a ty kabely dodělat jinak to kazí pěknej dojem![]()
AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
http://casemod1.wz.cz
SONY Vaio VGN-CR11S/W
levné letenky do USA
taky jsem zapoměl dodat že mod byl dělán s velkým finančním omezením proto jsou třeba na osvětlení použity LEDky
jinak uvnitř se to chystám dát na černo a ještě tam chci nějak použít ten plech(uvnitř) ale ještě nevím jak
jo bylPůvodně odeslal dravgunov
![]()
jo peknej napadve finale ot bude urcite pekny... kdyz si to nepokazis
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)