Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Pásmo 10 Giga Zrušení

Senior Member Avatar uživatele Martyr-M
    Vliv
    287

Standardní Pásmo 10 Giga Zrušení

Zaslech jsem ze se ma pasmo 10 Giga od roku 2009 zrusit a zakazat se jeho pouzivani i pro komercni uceli nahradit ho ma 13ka.

Ale nechapu proc to maj zakazat zase nejaka super smernice EU.
    AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
    Genius SW-5.1 Home Theater, Genius ColorPage - Vivid 4, Kabelový Modem 2 Mbs
    Server: Celeron 0,455 Ghz, RAM 320MB, WD 10GB, Gigabyte GA-6BX7, Linux

Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)

Standardní Re: Pásmo 10 Giga Zrušení

Citace Původně odeslal Martyr-M
    Zaslech jsem ze se ma pasmo 10 Giga od roku 2009 zrusit a zakazat se jeho pouzivani i pro komercni uceli nahradit ho ma 13ka.

Ale nechapu proc to maj zakazat zase nejaka super smernice EU.
    Ne neni to smernice EU, ale jde o sladeni kmitoctovych pasem, tak nejak je treba aby to vsu7de bylo stejne.
    Jinak nechapu co resis? Mas nakoupeny 10ky? Tak si zjisti, za kolik a jestli vubec ti je preladi jinam.
    ITF FreeNet Liberec

Senior Member Avatar uživatele Martyr-M
    Vliv
    287

Standardní

No zajimalo by mne proc to rusi nikde jsem otom nenasel zminu proc se to ma rusit.
    Jen ze se ma rusit a mistoho ma byt 13ka.
    AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
    Genius SW-5.1 Home Theater, Genius ColorPage - Vivid 4, Kabelový Modem 2 Mbs
    Server: Celeron 0,455 Ghz, RAM 320MB, WD 10GB, Gigabyte GA-6BX7, Linux

Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)

Standardní

Citace Původně odeslal Martyr-M
    No zajimalo by mne proc to rusi nikde jsem otom nenasel zminu proc se to ma rusit.
    Jen ze se ma rusit a mistoho ma byt 13ka.
    No ja bych sel spis do FWA , pokud te zajima proc to nepujde na www.ctu.cz je to napsany (ale hleda se tam dost blbe).
    ITF FreeNet Liberec

Member
    Vliv
    282

Standardní

Jeminkote desitky .Nejvetsi sracky z profi zarizeni....neboli to nejlepsi co si z poloprofi muzete poridit .Zalezi z jakeho pohledu to berete .samosebou dle platne GL pujdou po roce 2009 dokytek.Ale trebas na Slovensku sli uz od 1.1.2005 a nejak jsem nenasel moc inzeratu ze by je tamni ISPcka u nas prodavala Jednu jsme skusili pres znameho poptat a seslo ztoho - skoda krasny Coprosysek to byl .No tak ci onak nepsana poucka rika ze: "Investice ktera se nevrati do 18ti mesicu je spatnou investici" .Tedy aspon povsechne vtomhle sitarskem svete to plati a plati to i pro me (alias nasi komunitni sit).Ceny zacinaji na 99 000+DPH (1.5km spoj Alcoma 16Mb) pres vice pouzitelne 65cm paraboly kolem 150+DPH (svm,Alcoma) az po Miracl a par dalsich vyrobcu 300+ +DPH.Na par mistech v CR je uz v desitce dost tesno a ceny pomalu lezou dolu (mrskam nejak se jim nechce ).
    Ale kdyby jste meli nejakou jetou desitku od 8Mb FD s ethernetem ci vys tak bych se asi dal zlakat .Porad lepsi jak to prznit na 5.8ce nerkuli na wifi... .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání