Výsledky hlasování: Jaký browser používáte?

Hlasující
247. Nemůžete hlasovat
  • Other...

1 0,40%
  • Maxthon

8 3,24%
  • Internet Explorer

15 6,07%
  • Opera

106 42,91%
  • Mozilla/Mozilla Firefox

117 47,37%
Stránka 15 z 58 PrvníPrvní ... 511121314151617181925 ... PosledníPoslední
Výsledky 351 až 375 z 1439

Téma: Mozilla FF vs Opera vs IE

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Umbro
    I build optimized builds of both the Firefox browser and the Thunderbird email client. My builds are designed for maximum stability and speed. So far I have found a sizable increase in browsing speed, when compared to the official Firefox builds
    nejake grafy:
    http://www.moox.ws/tech/mozilla/M2.pdf

homepage:
    http://www.moox.ws/tech/mozilla/
    Hm, testujem, testujem... 4um mi na tom skutocne bezi rychlejsie...
    Ale napr. cdr.cz pomalsie... a to zretelne...

Pripada mi, akoby si robil nejaky buffer nacitaneho a po jeho prekroceni to zobrazoval na obrazovku a vytvaral tak akysi efekt, ze sa stahuje ta stranka rychlo... (teda nesosa sa postupne a nastledne hned nezobrazuje, ale sosa a zobrazuje po blokoch, pricom tie bloky sa akoze zobrazuju "rychlo"... lenze s vacsimi casovymi medzerami)

Ale co som narychlo skusal, tak vacsina stranok sa mi nacitava skutocne rychlejsie ... Mozno to nie je nacitavanim, ale odozvou GUI... Fakt neviem.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

cau chci se zeptat mam Firefox final verzi 1 vse v poho ale smajlici se mi nejak nechcou hejbat

driv fungovali normalne ale nejak nefunguji uz ted ..zkousel sem to i preinstalovat a smazat veskery cookies vse ale nepomohlo nevite cim by to mohlo byt? ...

v IE smajlove se hejbou ...ne ze by to bylo zivotne dulezity ale mam rad kdyz se smajlove hejbou

Standardní

Citace Původně odeslal Tukancheez
    cau chci se zeptat mam Firefox final verzi 1 vse v poho ale smajlici se mi nejak nechcou hejbat

driv fungovali normalne ale nejak nefunguji uz ted ..zkousel sem to i preinstalovat a smazat veskery cookies vse ale nepomohlo nevite cim by to mohlo byt? ...

v IE smajlove se hejbou ...ne ze by to bylo zivotne dulezity ale mam rad kdyz se smajlove hejbou
    Tak smajly(gif) se ve FF prestanou animovat pokud prerusis nacitani stranky(Esc nebo tlacitkem) nebo proste zmacknes Esc kdyz je stranka nactena.

Dale to muze delat i firewall! Treba pokud vim tak ZoneAlarm ma nejakou moznost vypnuti animace gifu.

Standardní

Citace Původně odeslal jedik

Tak smajly(gif) se ve FF prestanou animovat pokud prerusis nacitani stranky(Esc nebo tlacitkem) nebo proste zmacknes Esc kdyz je stranka nactena.

Dale to muze delat i firewall! Treba pokud vim tak ZoneAlarm ma nejakou moznost vypnuti animace gifu.
    no ale u IE to normalne fakci ..jeste zkusim operu zda to bude delat taky...
    jo jeste dotaz kdyz sem odinstaloval firefox a smazl uplne vse jak je mozny ze kdyz sem ju nainstaloval znova tak si to pamatovalo adresy
    prece kdyz to uplne smazu tak to tam nemuze zustat preci...

jinak s tim ze bych zastavil nacitani to ne ...dela mi to na vsech forech, chatech , proste vsude kde je gif ...jako kdybych nekde vyrusil nacitani gifu....

jinak s firewallem to asi nebude mit nic moc spolecnyho sem pripojenej pres ADSL router a predtim to fungovalo normalne

tak nevim sem z toho jelen ...asi to ale necham byt tak jak to je nebo prejdu na Operu pokud to v ni bude fungovat

Standardní

jo jeste dotaz kdyz sem odinstaloval firefox a smazl uplne vse jak je mozny ze kdyz sem ju nainstaloval znova tak si to pamatovalo adresy
    Neuklada firefox neco do registru? Nebo nekam do nejakeho adresare v profilech (document and settings/user/buh/vi/kde)?

Na Operu prejdi, v tom te podporuju
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Neuklada firefox neco do registru? Nebo nekam do nejakeho adresare v profilech (document and settings/user/buh/vi/kde)?

Na Operu prejdi, v tom te podporuju
    hmm to me nenapadlo ale smula Opera GoGoGo

EDIT: tak Opera no da se to ale stve me ze nektery Javascripty to vubec nebere neda se to nejak opravit
    mam Operu 8 beta
    ale i 7.54 to dela

Standardní

Hod priklady.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Včera jsem objevil zajímavej problém. Když jsem kouknul do správce úloh, tak mi Mozilla žrala 208 000kB a její běh byl dost pomalej. Měl jsem otevřený jen tři okna.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    307

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Včera jsem objevil zajímavej problém. Když jsem kouknul do správce úloh, tak mi Mozilla žrala 208 000kB a její běh byl dost pomalej. Měl jsem otevřený jen tři okna.
    jestli jsi treba neco stahoval...nevim, ale 200MB je nejak moc.
    jinak ja jsem kvuli pomalosti a pametovy narocnosti presel z Firefox zpatky na Operu. Oba prohlizece maj svoje +/-, ale u me to zatim vyhrala Opera.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Hod priklady.
    treba zkus vlezt na www.xko.cz a vlez tam na chat na chvili a zkus si kliknout na nekoho takovy to Icko jako ze chces zjistit info o nem ten prohlizec ne ze by vytuhl ale proste se nic neobjevi a uz se adl neobjevuji ani novy prispevky ..proste zustane to tak jak to byl predtim nez kliknes na ty info o nekom

vratil sem se k firefoxu s tim ze ozelim smajly....ta opera je nejaka divna obcas to nedotahne stranku ...proste se to zastavi a nic

Standardní

Hod priklady.
    treba zkus vlezt na www.xko.cz a vlez tam na chat na chvili a zkus si kliknout na nekoho takovy to Icko jako ze chces zjistit info o nem ten prohlizec ne ze by vytuhl ale proste se nic neobjevi a uz se adl neobjevuji ani novy prispevky ..proste zustane to tak jak to byl predtim nez kliknes na ty info o nekom

vratil sem se k firefoxu s tim ze ozelim smajly....ta opera je nejaka divna obcas to nedotahne stranku ...proste se to zastavi a nic
    jakou máš operu?ty máš s těma browserama nějaký problémy,akorát IE ti funguje normálně jo?

Standardní

2Tukancheez:
    Este dotaz, CO vse jsi smazal?

I adresar X:/Doc&Sett/{login}/Data Aplikaci/Mozilla/Firefox a tam svuj profil?

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    2Tukancheez:
    Este dotaz, CO vse jsi smazal?

I adresar X:/Doc&Sett/{login}/Data Aplikaci/Mozilla/Firefox a tam svuj profil?
    ee tam sem nebyl ...to bude oňo

jdu to vočíhnouuut
    Díky za tip
    EDIT: Kujuuuuu bylo to tiiim sem losos ze sem to nenasel sam

Standardní

Ach jo.
    Internet Explorer 7 je na cestě
    To bude zase bordel a spousta nových microsoftích "standardů". Hlavně, že zase bude pouze pro XPSP2, skutečně geniální.

Co vy na to?

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    299

Standardní

Co vy na to?
    nechci odsuzovat predem, ALE:
    vidim jedno potencionalni pozitivum-treba to bude konecne umet png,
    a asi milion temer jistych problemu, jak uz je howard nastinil..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Je mi to celkem ukradeny, zvlast kdyz to nebude driv nez za rok. Ten kdo pouziva alternativni prohlizec nema dovod se vracet k IE, i kdyby byl sebelepsi nez IE6. Pochybuju ze Operu nebo Mozilu prekona ve funkcich natoz v bezpecnosti.
    Pro masu co pouziva prohnilej IE to nicmene muze byt prinosem.
    CPU AMD Phenom II 810 @ 3250MHz (250x13) at 1.25V | FAN Scythe Ninja rev.B | RAM A-Data Vitesta 2x2GB DDR 800MHz CL4 | HDD WD 6400AAKS + Samsung F3 1500GB | VGA Gigabyte 8800GT 512MB | Mobo Gigabyte 790X-DS4 | Case Thermaltake Soprano black & Seasonic S-12 430W | LCD HP w2207h 22" | DVD Toshiba 1912 & NEC 3540A

Standardní

Ano, je to tady, mam opet radost

Zkuste v IE
    http://crapware.lx.ro/junkcode/secur...e-a0-crash.htm

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    38
    Vliv
    292

Standardní

po shlednuti tohoto testu jsem znovu presel na Operu a zajimalo by me jestli jde jako ve firefox kdyz zacnu neco psat aby se to vyhledavalo na strance,abych nemusel hledat pres menu .
    A druha vec kdyz kliknu na nejaky odkaz treba v emailu tak se mi normalne otevre v opere ale s nim se otevre i domovska stranka coz ve firefox nebylo .
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

To prvni nevim.
    To druhe - mas zapnuty startup dialog? Tam kdyz zvolis Start with no pages, tak se ti otevre jen to, co chces.

---------------------

Vyšla Opera 8.0 beta 2 build 7483, stahujte zde:

ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/80...2enen800b2.exe

zda se mi to, nebo ne? beta 2 se mi zda rychlejsi nez predchozi verze

Standardní

takže máme tu další noviky, Firefox 1.0.1
    ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or...eleases/1.0.1/

2howard: to je nová opera beta jen pro Mrkvosoftí Windifs? Pro linux nic?
    zde býval podpis...

Standardní

To prvni nevim.
    To druhe - mas zapnuty startup dialog? Tam kdyz zvolis Start with no pages, tak se ti otevre jen to, co chces.

---------------------

Vyšla Opera 8.0 beta 2 build 7483, stahujte zde:

ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/80...2enen800b2.exe

zda se mi to, nebo ne? beta 2 se mi zda rychlejsi nez predchozi verze
    nezdá. je fakt rychlejší, doporučuju modemistům

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    38
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Fleak
    jsem znovu presel na Operu a zajimalo by me jestli jde jako ve firefox kdyz zacnu neco psat aby se to vyhledavalo na strance,abych nemusel hledat pres menu .
    tak uz jsem na to prisel,staci zmacknout "/" a zacit psat a ono to zacne vyhledavat
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

tak uz jsem na to prisel,staci zmacknout "/" a zacit psat a ono to zacne vyhledavat
    Diq za tip, super !!! Ackoliv ja jsem zvykly zmacknout ctrl + F.

Opera 8 Beta 2 se mi zda znatelne rychlejsi nez beta 1. Myslel jsem si, ze se mi to pouze zdalo, ale je to opravdu tak, presvedcil jsem se o tom na vlastni bulvy na pocitaci 233@266 pentium 1, rozdil mezi starsi verzi opery a 8.0 beta 2 je na tomto kramu opravdu HODNE znat.

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    299

Standardní

a to mas v avataru tucnaka? vi, less,... pouzils to nekdy?
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 6 uživatelů. (0 registrovaných a 6 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání