Citace Původně odeslal Julian
já bych to videl na ty pameti presne tak se chovala ta meho kamarada 100% mam otestovany 433MHZ KINGMAX a jen tak pokusně KINGSTON 512MB DDR400 CL3 KVR400X64C3A/512
ohledně napětí je to bohuzel tak - nastaveno 1,55 a 8 % ov ale buh vi kolik to dava (doufam v novy BIOS), jinak ta kamosova deska ma jeste v *** creative zvukovku takze je z toho nadsen, prijit na to ze je to tou RAM nam trvalo 8h takze silna kava
no jo..ale kdyz mi to ani nepostne tak nevim ? a ty 4 ledky ukazujou dle manualiu ze jak to zamrzne tak na procesor...zkousel jsem uz kde co...a vcera sem dokonce jel na uzasnych 220FSB :/ a otestoval jsem 3Dmark01 a hele..nadhernych 14tisic bodu, pritom v defaultu vseho mam 19tisic...jako tohle uz je na me opravdu vic nez dost...zlaty tualatin..nic jineho nez FSB a napeti se tam ani nedalo nastavit..zvedl jsem napeti nastavil fsb a jelo to...

OT: k te zvukovce mohu rict ze je urcite lepsi...chtel jsem taky to SLI kvuli tomu creativu, ovsem nemeli, a je o litr drazsi :/ Jinak ten ALC hraje jak posrany...hnus...zvuk je uplne plochy jak fosna a to mam ekvalizer nastaveny skoro jak to jen de, predtim jsem mel jak mi bracha rika vykopavku SB Live 256 Value ..uplne ten prvni live co byl a ten teda hraje o dost lip, aspon dle me..zvuk ma docela lepsi..myslim barvu zvuku a celkove. Jinak asi co se kvality a sumu tyce to bude asi tak stejne...jsem z te desky DOST sklamany... a pripada mi to jako kdysi kdyz MSI melo desky uplne nahovno a taktovat se nedalo ani boha (za dob Coppermine..to sem si rikal, ze si MSI vzivote nekoupim, a ja debil si koupil znova, jestli se stim neco neprovede s tim taktovanim, tak je to hruza hruzouci, potreboval bych nekde aby me nekdo rekl, jak mam presne nastavit bios)