Tak a ted babo rad, uz jsem fakt nas*anej. Mam ted comp uplne default a testoval jsem jak pameti, tak procesor, tak grafarnu. Pameti jsem zkousel v memtestu (mel jsem pustene celou noc), tam mi to nehodilo zadnou chybu jak s casovanim 2.3.6.3 1T tak 2T tak i 2.3.5.3 1T, 2T, jen kdyz jsem v nastaveni v polozce "Memory Sizing" zaskrtl misto 1)Bois Std dvojku:Bios All tak pri jakymkoli nastaveni casovani to hazelo chyby, v cem je tak velka zmena ze mi to hazelo hned chyby?
Pak jsem pameti testoval v golmemory a tam mi to nahazelo mraky chyb jak pri casovani 1T tak v 2T. Tak a ted co s tim?Jsou v pytli pameti, nebo je to kompatibilitou nebo procikem? Ten mi ted totiz neprojde skz Torture test v default nastaveni!!! Cca po minute mi to hodi error, tj nekdy mi neprojde skrz test.1 nekdy jo, ale max k testu.3......
Dale jsem si delal 3D Mark03 a vyslo mi jen 10800 bodu s 16pipkama, ale s frekvencemi PROcka, tak jsem myslel ze z toho vecneho nastavovani mam v biosu nastavenou jako hlavni PCI, ale nemam tak jakto ze mam kuwa tak malo bodu?! Zacina me ten comp pekne s*at a nevim co s nim..... Poradte pleas. Dik -T-