To si teda nerobim. Co ti spravi CnQ ? Znizi napetia a frek. + znizi nepetie fanov nie ? Alebo ako dosiahnes ticho ? To ti CnQ zazracne stisi hlucnost fanov ? Neviem ako inak by si dosiahol stisenie pocitaca.Původně odeslal Eagle
Btw .. kopa ludi tu ma Zalmana 7X00 a ten na nizskych otackach je fakt skoro nepocutelny, a kludne uchladi A64. Dalej tu su AC fany ktore su tiez dost tiche. Stymito coolermi v bedni mozes kludne spavat bez toho, aby si nieco pocul.
A mas vodnika, aby si mi mohol rozpravat nieco o prehrivani dosky ? Je par seciastok ktore potrebuju pridat pasiv ale tobohate staci. Este ktomu mam rdiator v bedni a nanom mam 2x120mm fan od Ximu na 5V. Ak si niekedy pocul tento fan na 5V tak vies, ze je nepocutelny. Takze pasivy na prvkoch ktore hreju + mierny airflow v bedni a nieje problem. Este jeden fan mam v zdroji. Je to tiez 120mm fan na 5V a tak isto ho nepocut. Btw .. vodu som skusal chladit pasivne len radiatorom bez fanov ... a vysledok bol velmi v pohode, ale preco tam nebudem mat 2 fany ktore nepocut. Viem co je TICHY pocitac, pretoze som 50cm od compu a nepocujem ho.
K Prime. Mam vsetky verzie, a najrychlejsie mi hlada chyby verzia 24.6 ktoru teraz pouzivam, a zaroven topi asi ako verzia 22. Takze pouzivam tu 24.6ku. Ale ak niekdo chce navrhnut presne aj verziu ktorou testovat, tak nieje problem.

Odpověď s citací