Hm dnes to o hluku uz velmi nieje. A v idle mode (len v nom pracuje CnQ) si moze kazdy znizit otacky fanu bez toho, aby sa musel bat ze sa mu to prehreje, pretoze tieto procaky netopia niak vyrazne aby to neutiahol neutiahol lepsi cooler, a to dokonca aj BOX. A dnes uz su na trhu fakt dost dobre a tiche chladice ktore skoro nepocut a chladia vyborne. Alebo je tu aj vodnik (napriklad aj ho mam) a ak je dobre postaveny, tak sa tam o hluku fakt neda hovorit. Ale dajme tomu ze ma niekdo hlucny cooler, tak dobre, pouziva CnQ ... ale moze to kludne k vysledku napisat. Mna by to napriklad tiez zaujimalo o kolko im spadli teploty.

Ja nehovorim ze BK7 je najvetsia zataz na CPU, ale proste tento soft, CPU zatazuje tak ako umna ziaden iny soft/aplikacia. Ale trebalo by sa dohodnut v com sa bude testovat ten Load ... aby to malo odpovedajucu hodnotu. A tiez si myslim ze by trebalo urcit cas behu testu, pretoze je to dost podstatne. Ja navrhujem ASPON hodinu, aby sa to nejak tak ustalilo. A soft si myslim ze uz je tu zabehnuty Prime95, a dost ludi to v tom uz ma aj testnute. Ale iny navrh vobec nevylucjem.