Dobry den
Som tak trochu lajk v tomto obore.
Mam tlaciaren HP a dosla mi cierna farba. Nova napln je dost draha
a tak sa chcem spytat ako sa da doplnit len atrament.
Prosil by som o nejaky taky hruby navod.
Dik
Dobry den
Som tak trochu lajk v tomto obore.
Mam tlaciaren HP a dosla mi cierna farba. Nova napln je dost draha
a tak sa chcem spytat ako sa da doplnit len atrament.
Prosil by som o nejaky taky hruby navod.
Dik
Peniaze ku mne, šťastie k vám.
Jednoduse si koupis refill kit a dle navodu to naplnis...opatrne a drz se presne navodu...ja to delal 2x a poprve sem to zdupal dal sem tam moc barvy a tehlo to ven...kazetu sem pak mohl vyhodit...Nak
Athlon XP-M 2,4GHz
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
potřeba napsat, co máš za typ kazety, není univerzální návodPůvodně odeslal Strix
![]()
hm myslim ze pri dnesnych cenach refillov od kvalifikovanych firiem je to zbytocne plnit to sam .. viac riskujes ako ziskas
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
2Staňour
No je to HP 920.
Vraj treba najprv vyvrtat dierku a potom tam dat ten Atrament.
Zda sa to jednoduche.
P.S Kde je hacik.
1) Hacek je treba v tom, ze se ti nepodari optimalne "nasaknout" ten savy material, takze tam dostanes malo inkoustu.Původně odeslal Strix
2) Muze se stat ze to bude celkem spinava prace. Nevim jak u HP 920 ale dirky je potreba obvykle mit dve... tu druhou jako odvzdusnovaci otvor. Tim to obvykle prelejes kdyz tam tlacis odmerene mnozstvi barvy a ona s e nevsakne.
3) Nekdy se stane ze novy inkoust neni kompatibilni se zbytky stareho a utvori se srazenina. Chce to vyzkousenou znacku refillu.
4) Pokud byla puvodni napln vyjeta na doraz, tak muze byt nekdy problem rozchodit vsechny trysky, protoze jsou bud "zavzdusnene" nebo po delsi dobe zaschle.
5) Neprijemny je kdyz dojde ke kontatku zlute s jakoukoliv jinou barvou... staci troska... chce to fakt cistou praci.
Chce to proste trochu praxe a neni se zas tak moc ceho bat, ale urcity "rizika" ze se to nepovede napoprve tu proste jsou.
Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350
HP 920? v te sou HP 15, ne? nebo takovy ty podobny...
dole je pod nalepkou kulicka, tu procpes dovnitr, nalejes injekci (doporucuju nejakou tupou nasadu, pac vnitrek tehdle mrch je trosku citlivy na propichnuti) 40 ml inkoustu (nekdy to peni, pln pomalu) zmacknes tu cartridge z boku co to da a ucpes zase kulickou, nebo cervikem (srobek bez hlavicky na imbus). tim vytvoris podtlak a inkoust ti nevytece. kdyztak nechas ukapnout par kapek a hotovo. pak otres trysky a zkusis na ubrousek razitko. mely by se objevit 2 stejne dlouhe zretelne caryNO, hlavne to nesmi tect, jinak si zlikvidujes trysky a povalis pro novou
//edit
barevny se plni jinak... ale to se mi ted nece psat...
Dik
P.S Farebnej napli este mam, ale aj tak by potesil ten navod - Dobuducna![]()
www.inktec.sk tam mas ku kazdej refil sade manual v PDF a dokonca aj video. Neni očom...
MB:Asus A7N8X Water Cooled CPU: AMD Barton MP 2600+ @2530MHz 11,5x220 1.8V RAM:Apacer/GoodRam DualChanel 1GB CLK2.5 6,4,4 2,8V VGA: Manli Radeon9550 400/250 @ 480/265 3Dmark03-3600b HDD: IBM Hitachi 160Gb LAN: 3COM 3C905TX CD-ROM: Asus Cd-S520/A4, DVD LG GSA-4120B Zdroj: Q-TEC 450W Dual Fan MONITOR: Dell P790 BC: Planet BM-500 NOVA-žigul-Homemade Bloky-PVC
jj, inkTec mam do HP vyzkousenej, od modelu 710, 840, 970, 1115. V tech jejich sadach najdes i takovy veci jako malej "vytlacovac" kulicky s plastovou rukojeti v black refilu, igelitovy rukavice na plneni (aby ses nezaspinil), v barevnejch refilech i nalepku na kartridz, abys videl, kterou barvu plnis (kdyz to koumaci od HP schvalne barevne u nekterejch typu prohodili) a hlavne mne ty jejich inkousty pisou skoro jako original a nemaj tendenci ani zasychat ani se rozpijet, takze inktec je rozhodne dobra volba na plneni HP
![]()
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)