Tak jsem si s tim zase trochu hral, nejdrive jsem zkousel to co tu psal OBR a to se mi nepovedlo at jsem delal co jsem delal. Casovani pameti jsem dal az na to uplne nejhorsi co jsem mohl a napajeni az na 2.9 a stejne se to nerozjelo....Nakonec se mi povedlo rozjet comp pri FSB250 HT 4x pricemz mi teda procik jel na 2500MHz pri voltazi 2,425 a pameti na 208MHz pri casovani 2.3.6.3 2T pri voltazi 2.8. Testama mi to ale moc neproslo...tak jsem se chtel zeptat jestli mam zkouset jeste zvedat napeti nebo co s tim.... a jak, cim a kterymi testy to testujete...jak procik tak hlavne pameti....Mate nekdo, nebo existuje vubec nejakej programek co mi zjisti jestli ty pameti jsou opravdu v poradku a ne na reklamaci, ptz mi porad nejak zlobi i ve standartnim nastaveni a nebo jestli to je kompatibilitou s deskou a procikem?Kdyztak mi tu hodte treba i link odkud ty programky budu moct sosnout.....Dik -T-
Az to projedu testy tak dam vedet, fakt nevim jestli zlobi ty pameti, kompatibilita nebo je to proto ze mam tu starsi verzi desky 409... co maji prej problemy s Winchestrem....