Predevsim zalezi na vlastni kvalite zpracovani zdroje, pokud si vytahnu log z nejakeho mericiho softu a kouknu predevsim na pobyb napeti na Vcore, +-5V, +-12V i 3.3V a i pri velkem zatizeni (treba Prime 95 nebo jeste lepe nejaky stress test, co pouziva i cteni a zapis na disky, mechaniky atd) se hodnoty nerozjizdeji o vic nez v ramci jedne maximalne dvou desetin, pak by to mel zdroj zvladat.
Zdroj je soucastka, ktera se nesmi podcenit (tedy provoz na zdroji co dava na +- treba 12V klidne 11 nebo taky 13V je nebezpecny a zaroven je zbytecne jeho vykon pausalizovat, dost se mi nelibi, ze mi nekdo rekne ze na mou sestavu nemuzu pouzit napr 350W zdroj, pokud mam radeon 9800XT, 2xHDD a 2x CD mechaniku. Je to predevsim o kvalite zdroje, kolik je schopen dodat proudu do jednotlivych vetvi, jake ma pri zatizeni odchylky atd atd.
Takze zjistit hodnoty, pokud jsou naprosto v pohode, nebal bych se provozovat treba GF6800 treba na 350W slusnym zdroji v beznym systemu, nehlede na to ze nektery noname treba 500+ W zdroje maj vykony a stabilizaci podstatne horsi nez papirove slabsi kvalitnejsi.
Muj nazor.
Nicmene v tvym pripade toho mas v bedne docela dost a proto bych se kouknul na ty hodnoty a v pripade spatnej udaju radsi menil za preci jen trochu silnejsi.![]()