Citace Původně odeslal janko_hrasko
JJ kadetty su dobre ale vetsina nema dots vhodne rozmery pre umiestnenie v Case.
hmm... to som zistil hned ako som ho dopratal domov.. je asi o par centimetrov sirsi ako potrebujem.. slak aby ho trafil.

btw. ten radiator som kupil za 400SK.. celkom dobra cena.

Btw vcera som robil test, a skusal som toho Rekorda nechat chladit pasivne. Normalne teploty vody s fanmi je 23C a teplota CPU pri hodine s Prime je 50C, pricom voda ma len 26C
Bez fanov (pasiv) sa voda po hodinke v Prime ustalila na 33C a teplota CPU na 58C.

Myslim ze je to celkom v pohode vysledok na A64@2610MHz (1,6V) nie ? Alebo uz ta teplota vody je vysoka ?
pasivne by sa mozno este dal zvladnut procak, ale cela zostava uz asi nie.. teplota vody v tvojom pripade je uplne v pohode - pri 1,6V sa ten procak ani tolko nehreje.. narozdiel od mojho, ktoremu musim dat pomaly 1,9V.

Mozno tam nakoniec dam 2x120mm fan od Ximu na 7V a bude to vyriesene v jednom okruhu + vela hluku to aj tak nenarobi.
edit: pokial ti mozem odporucit tak tie vetraky na 7V nedavaj - pokial si to myslel tak, ze ich zapojis medzi 5 a 12V vetvu.. par horsich zdrojov uz takto odislo (jedna sa hlavne o starsie zdroje EC350W).. na 7V jedine cez nejaky regulator..