Sorry ale potrebuju na rychlo poradit kterou znich..1GB LAN fakt nevyuziju,takze bych byl radsi pro soltek...je levnejsiale mam strach se stabilitou...nevite nekdo jak na tom je
![]()
Sorry ale potrebuju na rychlo poradit kterou znich..1GB LAN fakt nevyuziju,takze bych byl radsi pro soltek...je levnejsiale mam strach se stabilitou...nevite nekdo jak na tom je
![]()
sorry ale musel sem to rychle presunout do misy. jako vsechny ostatni thready podobneho razeni.
btw 1GB lan nevyuzije ani PCI sbernice![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Poradím ti, přečti si ve VIA chipsetech thread Vše o ASUS A7V880 a budeš mít jasno, a pokud se ti to číst nechce, tak prostě tenhle typ asusa prostě nebrat...ledaže by sis chtěl hrát... myslím místo třeba games s touto deskou, po večerech instalovat, zkoumat, nastavovat... v tom případě je to tvá jasná volba![]()
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
A ze sis ji zrovna koupilPůvodně odeslal Millisx
Ale mas pravdu, muzu potvrdit, ze tahle deska se chova prinejmensim podivne. Napajeni procesoru, bordel na PCI sbernici a o stabilite pri taktovani si muze nechat zdat.
AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF
Jo, já ji měl dříve, než se vyrojily všelijaké tyhle problémy, bral jsem ji kvůli tomu, že je tolerantní k použitým pamětem(viz. moje konfigurace). Kolem mě cca 6 lidem tato deska dělá psí kusy, mi jede, ale pokud by začala zlobit i mi, už z principu okamžitě měním za MSI(MSI nekupuju, ale zase KT880 mají OK). Dokonce 2ma kolegům ta deska třeba měsíc jela, pak začala haluzit. No asi tak.Původně odeslal Vitus
Navíc, když už tu desku mám, musím přece upozornit spoluoverclockery na to, že už si ji nikdy nekoupím![]()
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Vsak ja ji mam taky... soltek zaklepal nozickama a ted visi na zdi a jsem linej si zmenit podpisPůvodně odeslal Millisx
Asus by potreboval nakopat, protoze muj Athlon v podstate poradne nejede ani na def. nastaveni a abych ho mohl hodit na 2000MHz, tak mu musim nastavit 1.7V. Na Solteku pri stejnym napeti jel i na 2400MHz a na 2000MHz potreboval 1.45V. Proste bordel
![]()
AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF
SpolusouhlasimPůvodně odeslal Vitus
Mam ji a nemam cas na to hrani. Takze ji mam v takovem rozharanem stavu. BRRR to byla koupe
Nejjistější místo, kde naleznete pomocnou ruku, je na konci vašeho ramene.
Tak sem si ji stejen koupil![]()
A sem naprosto spokojenem predchozi desku sem eml A7V8X-X takze taky asus a s tim napetim na jadru je asus znamej,myslim tim ze automaticky da este o trochu vic nez nastavis.
Ale jinak fakt chrochtam...na stabilitu systemu si nemuzu stezovat.
Athlon XP1700+ mi jede na 2,3GHz a FSB na 225MHz...takze fakt chrochtam...a na problemy sem zatim nenarazil..Dikybohu..a ani nechci
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)