Citace Původně odeslal OBR
ten zdroj je v pohode,musi stacit,ja mam taky 360W a CPU 2450Mhz,3xHDD,3xCDROM,1xzvuk,1xATA radic a zdroj je v pohode,zdroje LC nejsou spatne,jsou to snad dokonce stejne zdroje jako Fortron.Spis me napada ze ty pameti nejsou uplne kompatibilni,kdyz ti to jede s jednou a se dvema ne.Jinak mam zkusenost ze snizeni HTT je dost nestabilni zalezitost treba ja jedu na 245 a 240FSB a HTT 5x a v zadnym pripade to nesnizim protoze pak to blbne.
Myslím, že je velkej rozdíl mezi chiefem 360W a 350W zdrojem z Eurocase skříně. Zkoušel jsi ho v té druhé sestavě s X800XT?
Netvrdim, že je to 100% tím, ale že je to dost pravděpodobný.
http://takaman.jp/D/?M=PaQCcG5HEdO5D...BwHAMP&english
X800XT si vezme tak 90-100W, tam bohužel tak žravou nemaj žádnou, ale pro orientaci to stačí a taky pamatovat na to, že není počítáno s přetaktováním (nemaj tam všechno, takže je potřeba volit co nejpodobnější)

Citace Původně odeslal -Tomas_217-
taky jsem trochu nepobral toto: "Taky se podívej jak ti kolísá napětí klid/zátěž. Pokud to je víc jak o pár setin na CPU, tak nenataktuješ zhola nic" ---->kdyz jsem po pretaktovani na 240FSB mel procik na 2400MHz tak mel napajeni 1.425 a kolisalo mi napeti v CPUZ radove v desytkach a stovkach coz je normalni, dle meho nazoru, nebo si to myslel jinak?Mam zitra zkousku tak se musim ucit, ale snad dnes stihnu jeste nejak zalaboratorovat s pametma tak dam vedet...Zatim Dik -T-
Myšleno tak, že napětí by mělo kolísat tak do +-0.03 a ne třeba 0,1 při zátěži, taky by při zátížení nemělo výrazně klesnout (na žádné větvi).
Pokud se tak neděje, tak zdroj stíhá.