Citace Původně odeslal Loque
No ja tiež zase AC ATI silencer 1 a je to orig. určené pre R9800Pro a bol som dosť prekvapený keď som ho nasadzoval, jeden oscilátor (taká kovová kocka na spodku karty) zavadzal plastovej časti silencera. Pomože trošku povoliť jednu zo 4 skrutiek ktoré držia plastovú časť silencera s pasívom, tým sa tá plastová časť trošku oddiali a už to nekoliduje. Ale keďže mám referenčnú kartu od Sapphire, tak ma to moc nepotešilo, očakával by som bezproblémové riešenie. Ale keďže som dbal na precízne nasadenie tak všetko šlape ako má Inak ten chladič si nezaslúži pomenovanie že silencer, lebo je nenormálne hlučný (oproti zvyšku PC, musím ho stíšiť )
vidis mne aj Gabo z pretaktovania.sk povedal ze ten Vga silencer 3 co mam je tichsi, problem s instalaciou ziadny, a aj vysledok pretaktovania v testoch byva vyssi o 2percenta maximalne ale vyssi, a este k tomu stoji o 100percent menej, Ati Silencer je 2krat drahsi, co je sila, www.pretaktovanie.sk ma ako som spominal za 570sk Vga Silencera3, neni lepsia investicia, s kludnym svedomim ked ma niekto problem nech ati silencera preda a vymeni za vga silencera

Inak je to fakt nemyle ze na Ati design 9800pro nesedi original Ati Silencer