no ty pameti byly od zacatku problem....v singlu mi bezely v pohode a v goldmemory mi pri testovani nehodili zadnou chybu, cemuz se ale ani nedivim, ptz nejeli na 128bitech ale jen 64 a navic ne s casovanim 1T ale 2T, kdyz jsem je dal do dualu, tak se nadetekovaly spravne tj. casovani 1T a 128bit. Pokud jsem jim trosku nalozil, treba nejaka narocnejsi parba tak mi to standartne cca po 15minutach padalo, tak jsem je testnul v goldmemory a hodilo mi to asi 150 chybkdyz jsem ale flasnul bios z 1.2 na 1.4 tak uz jeli v pohode....myslim, ze v tom novym je uz vetsi podpora pameti tj. i pro Geil....
jinak s tim zdrojem si myslim, ze by to mel taky utahnout...viz prispevek OBR....
jinak bohuzel nemam kde si pujcit nejakej silnejsi a kvalitnejsi zdroj
taky jsem trochu nepobral toto: "Taky se podívej jak ti kolísá napětí klid/zátěž. Pokud to je víc jak o pár setin na CPU, tak nenataktuješ zhola nic" ---->kdyz jsem po pretaktovani na 240FSB mel procik na 2400MHz tak mel napajeni 1.425 a kolisalo mi napeti v CPUZ radove v desytkach a stovkach coz je normalni, dle meho nazoru, nebo si to myslel jinak?Mam zitra zkousku tak se musim ucit, ale snad dnes stihnu jeste nejak zalaboratorovat s pametma tak dam vedet...Zatim Dik -T-

Odpověď s citací