Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: nastavení firewallu na nF3-poradťe pls

Standardní nastavení firewallu na nF3-poradťe pls

vypnul jsem firewall co je ve WxpSP2 a jal se používat ten co je u síťovky na nF3. Nepouštěl jsem se do "žádných větších akcí", jen jsem vyzkoušel pár přednastavených profilů nVidia firewallu (low, medium (recomended), high,...) ale internet mi bohužel nejede ani s jedním. Funguje mi jen když ho úplně vypnu.

Předpokládal jsem, že právě tyto přednastavené profily jsou tam pro lamky jako jsem já.

Co dělám špatně? poradíte mi jak to nastavit?

Standardní

No pozeram, ti nikto neporadil... ani ja ti zial neporadim, mne sa to sprava trochu inak, vsetko beha ale zrazu vsetko zastane, zastavi sa stahovanie suboru, zatuhne nacitavanie stranok. Ked ich dam refresh-nut tak to vacsinou hned ide. Tu bola podobna diskusia ale okrem vypnutia nv firewall tam nie je ine riesenie http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...vidia+firewall .

Skoda, prave som planoval mat internet na nv sietovke + nv firewall (bez dalsieho sw fw) a tu druhu sietovku pouzivat pre spojenie s ntbk cez krizeny kabel.

Nie je tu nejaky sietovky expert, mozno by stalo zato phrat sa s MTU ale neviem aku hodnotu pre moje konkretne spojenie (dsl)?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání