Citace Původně odeslal Mr_ORO
No takto, ked si vytiahol ten BIOS vo Windowse nemalo nahodou koncovku bin? Lebo NiBitor Ti sice bin-ko otvori a aj ulozi ako ******.rom ale pri flashovani Ti ho nezobere-to mam odskusane. Ja som flesoval cez WFflash lebo NVFlash mi nechodil dobre,robil podobne problemy.Cize skus ten WFFlash a zaloha sa robi wfflash.exe -s *******. Aj ked pri fleshnuti noveho BIOSu Ti samo urobi zalohu a ulozi Ti to na diesketu ako saveold.rom.
jo mas uplnou pravdu! jak rikas BIN..takze mam zkusit ten wfflash? a neni k nemu treba neco jako k nvflashi tam mi porad chybel ten dpmi soubor, az ted sem to rozjel a mam ho tam nechat? nebo mam na tu disketu dat jenom ten bios a wfflash.exe
a urcite nic nezkazim kdyz tam prsknu svuj na techto taktech odzkousenych taktech ne? kdyz to jede ted tak to musi jet i po flashi ne?
chci si to prvni vyzkouset takhle apak tam chci naky bios z 5900u myslite ze to pude? momentalne bez flashe dam takty viz podpis a jeste trochu vic to unese...tak myslite ze pak zvladne tu Ultru?jo a jaky byste doporucili? leadteak?

a jakakoliv operace s wfflash mi pise Can't run dos4gw.exe.error code 0002 at se snazim vytahnout bios nebo ho tam flashnout tak skncim u tehle vety..
takze mi nezbyva nez vytahnuti z nvflash a to mi zase napise no nvidia adapter detected!! nechapu! pls poraddte