Citace Původně odeslal Rutuf
Citace Původně odeslal MeTaN
Citace Původně odeslal Mr_ORO
Narazil som na jednu chybu ! Mam MSI FX5900XT po zmene casovania pameti som dosiahol 440/950.tato karta mi sla uplne v pohode na tychto taktoch asi 3 tyzdne kazdonenneho hrania. Avsak vcera a dnes mi uz v CS skace fps aj na 40 po spusteni RIVA TUNERa som dal monitorovanie a zistil som ze mi neprepina na throtling ale rovno na 300 Mhz, co je ozaj divne, ak niekto vie nech napise thnx
moro jinak nemoh bys mi pomoct z flashovanim?? nevim cim to ale nejde mi to mam sice prolinka a ty MSI ale tak postup by mel byt vic nez stejny ne? je mozne ze sou nektere kousky zamcene tak ze nejde flash biosu?
nejdriv mi nesel ten bios ani vytahnout,,dostal sem ho pomoci jine utilitky z Winu..ale kdyz sem si ho pak upravil a chtel hodit zpatky tak to proste nejde,,, nevim proc to nejde,,ktery prikaz mam pouzit, ktery si pouzil ty? ten -p -u -f
Zkus WfFlash ja ho pouzil a zadnej problem bios jsem z karty stahnul prez X-BIOS Editor a upravil v NiBiToru.
Na moji stary karte MSI5900XT
tak pozor zmena--podarilo se mi pustit ten nvflash a puf ale pak to napsalo NO NVIDIA ADAPTER FOUND
coz me celkem dostalo!! co to? ze by neco v biosu desky? na detekci?