spadlo mi to hned po ulozeni v biosu, tj vubec se to nerozjelo....zdroj mam Eurocase 350W
tak jsem dnes zase laboratoroval, zkusil jsem dat pameti do singlu a taktovat jak mi zde nekdo napsal a rozjelo se mi to hned....dostal jsem se az na FSB 240 s HT 4x dokonce se standartnim napajenim prociku, ale pameti pri delicce 4/5(166Mhz) jeste nejedou uplne na 200Mhz, takze jsem se chtel dostat na 250 FSB, tam jsem se ale uz zaboha nemohl dostat tak abych rozjel comp ani se zvysovanim napeti na procaku...takze jsem se nedostal k tomu aby mi bezeli pameti jako DDR400...tak jsem to vratil na FSB 240 a zkusil pameti prehodit zpet do dualu a hle comp se rozjel (predtim se mu nechtelo pri jakekoliv zmene z default, fakt to nechapu asi potreboval nejak prostouchnout tim singlem...
hold marfyho zakony
)
ale do win me temer nepustil, hned spadnul do modry obrazovky kvuli pametim tak jsem nastavil casovani Cl z 2 na 2,5 a uz vse bezi v pohode....ikdyz v prime95 v torture testu mi to hodi asi po hodine a pul 1error tak ted nevim jestli mam zvysovat napeti u procaku, na terym ted mam 1.4 nebo pameti....
hlavne jsem se porad nedostal tam kam bych chtel tj. FSB 250 s HT 4x a dual channel s casovanim aspon 2-6-3-3 2T ikdyz tyhle pameti maji zlvadat i 1T....mam jeste zkousel menit to napeti u pameti i prociku nebo co mi doporucite?Dik -T-