S Via to mozna nebude mit co spolecnyho, dela mi to v praci na NForce naprosto to samy.
Win 2KCZSp4, vsechny zaplaty (automatickej update), pripojeni pres BT nebo USB kabel na GPRS telefon, zapnuta TV karta (vetsinou jen na FM).
Zjistil jsem, ze velika pravdebodobnost vytuhnuti je kdyz mam zapnutej internet, TV kartu a jeste mi pripada dost specifickej vliv nekterejch dlouhej stranek na Webu.
Nekdy celej den bez problemu, nekdy to ztuhne 2 x za hodinu.
Myslel jsem na zdroj, ale jeho hodnoty jsou i pri maximalni zatezi dost ukazkovy, vetsina napeti se hejbe maximalne v ramci jedny dvou desetin, Vcore je +- nejaky setiny, takze naprosto OK. Teplota pod 45C prakticky furt.
Jinak je jedno, jestli mam pameti CL2, procesor nahozenej na maximalni OC atd, tuhne to tahkle i na defaultech, nastaveni hardwaru s tim nic moc nedela.
Cisty instalace asi 5x, nic specifickyho a narocnyho na PC nedelam a taky mi to vrta hlavou, proc se tohle deje.
Jen vim, ze kdyz neco dulezityho pisu, nebo vubec delam, tak vypinam internet a i TV tuner a nestalo se mi, ze by mi to zatuhlo.
A jeste to zatuhnuti - neni to klasickej zatuh, ale napr Tuner hraje dal, mysi muzu hejbat, ale to jen omezene, vemu za mys a teprve za par vterin mi kurzor lehce popojede a musim 4x prejet podlozku, abych napriklad projel celej screen. Na stisky tlacitek mysi, pokusy otevrit nejakej file nebo adresar to nereaguje, to mam vyzkouseny. Plati na to jen restart tlacitkem.
Taky badam, cim to muze bejt...