Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: MSI 865PE a GA-8IK1100 odešel řadič DDR co dělám špatně???

Banned
    Vliv
    0

Standardní MSI 865PE a GA-8IK1100 odešel řadič DDR co dělám špatně???

u obou desek se mi postupně stalo, že mi odešel paměťovej řadič. u tý GB to bylo tak, že jen jeden kanál a druhej jel a u MSI to odešlo komplet. u MSI zjištěno přes diody na bracketu a ramka v jiny desce jede...

když mi to odešlo u gigabajta, říkal jsem si, to se stane, reklamačka, ok. u tyhle msi mě napadlo, že to třeba není náhoda, ale že něco dělám špatně já.

na obou deskách overvolt...

strýc nadhodil, že to je kvůli OC, že se třeba část napětí může vracet řadiči (wtf) nebo tak něco...

Standardní

IMHO bad luck ... este som to nevidel a to som sam mal 865 zo vsetkymi napetiami az po strop resp. neni to common ze by chcipali .. (teda u MSI aj hej )
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    IMHO bad luck ... este som to nevidel a to som sam mal 865 zo vsetkymi napetiami az po strop resp. neni to common ze by chcipali .. (teda u MSI aj hej )
    no strop týhle je 3.3V a to jsem taky chvíli jel (jak jinak dostat paměť KHX 533MHz CL3 na 640MHz CL2,5 když ta deska při změně děličky na 200FSB:250DDR neumí dát tý ramce CL3 ... no ale bylo to stable jen ta paměť byla už trochu taková...teplá

jj bad luck je docela velka sance u toho GB, ale u MSI to je spis zakon zaruky (jeste asi mesic je v zaruce...uff)

Standardní

ja mel msi a jel sem dlouho na 3,25 (mebo 3,3 ted uz nevim) a bezproblemu....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání