No já mám trochu jiné zprávy: Ultra má být za 5100, UT nF4SLI za 6300 a LP nF4 SLI za 7000. Ten nesmyslný název u Ultry je opsán přímo z ceníku Ridey, která je jediným autorizovaným distributorem DFI v Česku.Já čekám na Ultru. SLI pro mainstream (6600GT nemá smysl) a 2 high endy trochu drahý špás. Nehledě na to, že tzv. morální zastarání HW má světelnou rychlost, zvláš't u grafiky. Jinak nejlepší cenu v Německu jsem zjistil : 196 EUR za LP nF4 SLI, což by sice odpovídalo něco málo přes 6000,-, Ultra je za 136,- čili nějakých 4200-4300,-, což by odpovídalo cenám Digisioftu, ale od Ridey mám jiné informace. Uvidíme.Podle zprávy z Tchajwanu se měla první zásilka nakládat koncem tohoto týdne. Jen jestli Nancy nekecá: " If you mean the availability of LP NF4 boards in Czech, it is not their fault, but DFI's problem. Our delivery time is delayed one week and the first shipment to them will leave Taiwan this weekend only. Please kindly be patient to wait another 1-2 weeks to get the board locally. Thanks,
Nancy Lee
Regional Sales Manger" Oni je myšlen český importér Ridea