Citace Původně odeslal Lisak
Citace Původně odeslal Jey
Citace Původně odeslal Lisak
Citace Původně odeslal Jezevec
mno este to musis povolit v tom keriu ve FW :).
ale ja mam jenom Winroute ne Winroute Firewall....
mozna by se vyplatilo upgradovat na nejakou novejsi verzi, nebo na kerio winroute firewall, nebo na kerio personal firewall. protoze kerio winroute nikde na strance www.kerio.cz nevidim, takze bude asi nejspis starsi. ackoliv by to fungovat stejne melo. mno, sp2 na tech windowsech nahodou nemas?

v kerio winroute firewall to namapujes jednoduse. bud vnejsi adresa a port => adresa kompu a port. nebo vnejsi adresa a port => firewall jenom povolis. zvaz ten upgrade
no mam tam Win2000Pro SP4 ja prave potrebuju neco bez Firewallu nebo ho budu muset nejak vypnout jinak stejne na DC aktive nebudu... zkousim ruzne se s tim poprat... snad na to prijdu. (jinak mas pravdu je to uz starsi,ale na to co to ma delat to staci :wink: )
firewall se dneska vyplati. rikam, zkus novejsi verzi toho winroute firewall ne treba uplne nejnovejsi, ale posledni petkova je dobra 5.1.10, doporucuju. tam nastavis routy na dc, nastavis porty v dc a jedes.
jednoduchy. aby ti to s firewallem nejelo, je nesmysl. me to bezi na xp, ale je jedno na cem to bude nejspis. snad akorat krome sp2 @ xp, tam bych se trochu bal.

sorry za blbej dotaz, dc mas nastaveny dobre? jakoze normalne ACTIVE, tu vasi VNEJSI IP ADRESU a ten PORT, ktery se routuje dovnitr.

protoze tady neni nic, diky cemu by to nemelo jit. podle me ale nema cenu dal nic vymejslet s nejakou moc starou verzi winroute.